Burza Praha
- Staal
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Burza Praha
Taky bych si dal do cumaku,ale uz nepiju a hlavne jdu zitra do prace,tak nemuzu:(:(
- Staal
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Az uvidis partu magoru co sbiraj karticky,budou stat v kruhu u prostred mistnosti,tak to je vetsina odtad:)smiesek píše: hola hola burza volá, dejte echo kdyžtak kdo je kdo, a hlaste se předem
Však Ty si dáš.Staal píše:Taky bych si dal do cumaku,ale uz nepiju a hlavne jdu zitra do prace,tak nemuzu:(:(
- Bianconero
- Legenda
Teď za sebe vysílám posla, bráchu (Giorgio) Ale v říjnu/listopadu si jmenovku určitě vezmuPROCHEY píše:Bianconero bude mít určitě jmenovku. On s tím na burzy jezdí běžně.
Pán sběratelů, společenstvo hokejových kartičekStaal píše:Az uvidis partu magoru co sbiraj karticky,budou stat v kruhu u prostred mistnosti,tak to je vetsina odtad:)
Jedna záliba vládne,
sběratelství všem káže,
touha po hokejových kartách všechny přivede,
do temnoty "mord party" je sváže.
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
- Luky
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Tak já zítra bohužel loď, nastydl jsem jako prase a chci se dát přes víkend do kupy. Doufám, že příště to už vyjde.
-
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Já budu mít jako obvykle na sobě dres Kábův Maple Leafs, takže budu nepřehlídnutelná. Už mám kartičkový absťák, takže se nemůžu dočkat. Vzhledem k tomu, že si chci na burze doplnit chybějící Kábovy řadovky a nepamatuju si co mám a co ne, tak provětrám po dlouhý době Kabelčí sbírku. Takže máte jedinečnou šanci vidět moje Kabelky. ;D
Sbírám Tomáše Kaberleho: 268/?, Lukáše Mensatora: 31/?, Anže Kopitara 5/? a Václava Nedomanského 6/?
Jelikož toho mám strašně hodně, tak nevím, jestli si pamatuju všechno správně. Mám nabaleno:
Taylor Hall YG pro Matěje,
Ryan Miller YG pro supermana
Bill Ranford BTP base pro Miru095
Inserty Pens pro Irbeho
Mikael Tellqvist YG pro Felipeho
Kdybych na někoho zapoměl, tak se mi ještě ozvěte.
Díky!
Honza
Taylor Hall YG pro Matěje,
Ryan Miller YG pro supermana
Bill Ranford BTP base pro Miru095
Inserty Pens pro Irbeho
Mikael Tellqvist YG pro Felipeho
Kdybych na někoho zapoměl, tak se mi ještě ozvěte.
Díky!
Honza
Lventeho nemas co ??
No matter where you play. You'll be forever Sabre!
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto
Viktore, vždyť jsem ti to psal, ne?rmiller píše:Lventeho nemas co ??
... já, tak nějak nedomyslel, že nejseš u karet... myslel jsem jako že se koukneš...
- Bianconero
- Legenda
Ty hlavně nezapomeň plakáty brácha ti jich veze kupu, tak si z toho něco vyber. Ale předem dodávám, kus za kus Ale říkal jsem mu, že budeš chtít nejspíš Radka a Váňurmiller píše:... já, tak nějak nedomyslel, že nejseš u karet... myslel jsem jako že se koukneš...
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
jn kdyžtak mu řekni i kolik za 1 plakát protože mě ty kusy dojdou hned !!!
- Irbe
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Žokeje Váňu ten teď frčí v kiněBianconero píše:Ty hlavně nezapomeň plakáty brácha ti jich veze kupu, tak si z toho něco vyber. Ale předem dodávám, kus za kus Ale říkal jsem mu, že budeš chtít nejspíš Radka a Váňurmiller píše:... já, tak nějak nedomyslel, že nejseš u karet... myslel jsem jako že se koukneš...
Tak to mě rozesmálo ... na to, že vstávám za 2 hodiny a 13 minutStaal píše:... ale uz nepiju ... :(
VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433
Teď sem přišel z drobné pijatiky s Děda Mládek ilegal bendem,tajže ráno asi dojdu "dýl"a mlnko líp a pevně věřím v poburzovní dorážku
J.T.Miller - jakékoliv karty
Mike Richter
NYR memorabilia
Wantlisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=6183
Tradelisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=8130
Mike Richter
NYR memorabilia
Wantlisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=6183
Tradelisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=8130
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Tak burza dneska fakt parádní. Napočítali jsme přes dvacet lidí z fóra. A to některé ani neznám, takže předpokládám, že nás bylo víc jak třicet
Jinak Bianconero dobrá řeč z Pána Prstenů. Luxusní předělávka Jo a zeptej se bráchy jaké to je se oběsit na páse v autě Určo ti to vysvětlí
Poznal jsem konečně Hanse a faaakt pohodovej chlapík Takže děkuji všem za skvěle strávené dopoledne
PS: Fota budou zítra
Jinak Bianconero dobrá řeč z Pána Prstenů. Luxusní předělávka Jo a zeptej se bráchy jaké to je se oběsit na páse v autě Určo ti to vysvětlí
Poznal jsem konečně Hanse a faaakt pohodovej chlapík Takže děkuji všem za skvěle strávené dopoledne
PS: Fota budou zítra
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
Oběd staal taky za to, kluci...
Největší překvapení pro mě byla Vendulka - alias Smiesek. Protože tam byla 2x !
A já pořád nevěděl, zda mluvím s tou správnou.
Moc příjemná holka, vlastně obě
A já pořád nevěděl, zda mluvím s tou správnou.
Moc příjemná holka, vlastně obě
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- Staal
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz slysim slovo smisek,hned se mi pripomene reklama na to lepidlo na zubni nahradu,jak ta stara baba rika,ze ji deda rika "ty muj smíšku"
Kazdopadne sem rad videl stare paky:)
Kazdopadne sem rad videl stare paky:)
Oběd našeho bratrstva kočičí pracky neměl chybu Burza opět skvělá, vůbec mi nevadí jezdit přes celou republiku abych vás všechny viděl, bando
VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433