Burza Praha
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Burza Praha
Tie tak to je paráda že jedeš! Už jsem tě dlouho neviděl. Fakt se moc těším Já už jsem vyluxoval a navoněl autíčko. Opravil díru na výfuku a jsem nachystanej
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
- Bianconero
- Legenda
Tak to se teda při zítřejší cestě směr "matka měst" pomějemejarosenko píše:Tie tak to je paráda že jedeš! Už jsem tě dlouho neviděl. Fakt se moc těším Já už jsem vyluxoval a navoněl autíčko. Opravil díru na výfuku a jsem nachystanej
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
Tak nakonec jedúúú ... moje první burza...mám vzít nějaké karty sebou?
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Tak to se mi přihlaš ať tě taky poznám Kolikrát tam jsou lidi z fóra a já ani nevim kteří to jsou...marty80 píše:Tak nakonec jedúúú ... moje první burza...mám vzít nějaké karty sebou?
Mě poznáš určo hned. Ukecaný a zjizvený blonďák
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
- tomas78
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Kuci tak jedu taky vemte prosím sebou karty Mika Modana pro moji sestřičku a pro mě Clauda Girouxe prosím prosím....
Wantlist G X Black Letterman Rookie
http://www.giroux.estranky.cz/
https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 321f40f7ea
Proč ta burza nemůže bejt třeba od 11.00?
To mi povídej, oči mám slepený jako krtek
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnešní burza u Zábranských asi nejlepší co jsem tam zažil. Bylo to určitě tím složením. Fakt paráda kolik lidiček se tam sešlo. Takhle jsem se fakt dlouho nenasmál
PS: Fotky sem dám až zítra. Dneska už jsem fakt unavenej. Ono 600 km za volantem dá zabrat...
PS: Fotky sem dám až zítra. Dneska už jsem fakt unavenej. Ono 600 km za volantem dá zabrat...
I to hulení bylo dneska lepší, ne ???? Nemyslim teda úplně nějakej ten matroš....
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
33mc píše:I to hulení bylo dneska lepší, ne ???? Nemyslim teda úplně nějakej ten matroš....
Dneska to bylo lepší. Dokonce ani věci nemám načichlé. Nevím čím to je. Jestli tou ventilací co jsi říkal a nebo se prostě méně kouřilo, ale z těch burz co jsem tam byl, tak dneska bylo ovzduší nejlepší. Bio předpověď 1 mírná zátež
- Bianconero
- Legenda
Dneska perfektní burza A to hned od nástupu do vozidla přes parádní cestu, několik přepočítávání, sem tam odbočka vedle, místy momenty překvapení pro spoluúčastníky dopravního provozu .. skvělou atmosféru, kterou dělali především známí lidé navštěvující zdejší skromné společenství fóra .. parádní oběd, celkově super hlášky .. Zkrátka, dneska to mělo koule .. Díky za prima den páni chuligáni
Díky moc za hezké dopoledne a prima oběd! Moc dobře jsem se bavil, hlavně díky Mapko, 22, Prochey, Felipe, Jarosenko, Staal, Michal, Bianconero... díky moc! Samozřejmě jsem moc rád viděl i ostatní Byla to má první burza u Zábranských a rád přijdu znova. Tentokrát se už asi Pavlovu stolu neubráním.
- Staal
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Tie se na burzu i ucesal kazdopadne velke dik,super dopoledne.
On přijde párkrát Mapko a stejně tam nic nezbude:-)Tie píše:Díky moc za hezké dopoledne a prima oběd! Moc dobře jsem se bavil, hlavně díky Mapko, 22, Prochey, Felipe, Jarosenko, Staal, Michal, Bianconero... díky moc! Samozřejmě jsem moc rád viděl i ostatní Byla to má první burza u Zábranských a rád přijdu znova. Tentokrát se už asi Pavlovu stolu neubráním.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- tomas78
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Moje první burza neměla chybu super lidičky jsem rád že jsem přijel a Poznal nové lidi....
Wantlist G X Black Letterman Rookie
http://www.giroux.estranky.cz/
https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 321f40f7ea
Jo, bylo to mega prima odpoledne. Nic, já jdu konečně hrát ty stolní hry...
- Bianconero
- Legenda
PROCHEY píše:Jo, bylo to mega prima odpoledne. Nic, já jdu konečně hrát ty stolní hry...
No, když to tady čtu, tak mě mrzí, že jsem nemohl využít jarosenkovi nabídky k cestě na burzu, ale věřím, že jednou k tomu snad konečně dojde a na nějakou se vypravím ...
- valento3
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Když to tak čtu, tak účast byla asi velmi dobrá ... tekže mě trochu mrzí, že jsem se nezúčastnil. Ale asi tak dvojnásobně jsem překročil svůj měsíční rozpočet na karty, takže to fakt nešlo ... Brzy budou prázdniny a burzová pauza, tekže bych to viděl asi až na Vánoční, doufám, že se nás tam sejde co nejvíce, docela rád bych poznal nějaké nové tváře ... Začíná to už pro mě být docela nuda, potkávat stále stejné lidi, karty v ČR pro mě už skoro nikdo nemá, i e-bay už je mi pomalu "malé" , ale samozřejmě budu rád i za "známé" tváře ...
- tilkopp
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Tak výprava z Ostravy na burzu bola zdarilá, i keď som nakoniec šiel sám vojak v poli
Plusy - Paradný pokec s chalanmi čo som dlho nevidel a pár prírastkov do zbierky, hodené do príslušných sekcií.
Krasna pohlady z vlaku na vonkajšie okolie , keď som náhodou nespal + pár fotiek zo stovežatej a nafilmovaná
Spanilá jízda Harley Davidson po Prahe.
Mínusy - Uff už som starý na také ranné vstávania, - cestou tam vo vagone školský výlet a spať ženská čo sa smiala na všetkom čo jej druha borka povedala - toto bolo už na ponošku do úst - tu som sa hoodne držal.
Ale všetko toto predčil krásny deň s borcami čo majú zálubu v kartách a nový Majo či Tomáš do zbierky
Dakujem všetkým
Ondrej
Plusy - Paradný pokec s chalanmi čo som dlho nevidel a pár prírastkov do zbierky, hodené do príslušných sekcií.
Krasna pohlady z vlaku na vonkajšie okolie , keď som náhodou nespal + pár fotiek zo stovežatej a nafilmovaná
Spanilá jízda Harley Davidson po Prahe.
Mínusy - Uff už som starý na také ranné vstávania, - cestou tam vo vagone školský výlet a spať ženská čo sa smiala na všetkom čo jej druha borka povedala - toto bolo už na ponošku do úst - tu som sa hoodne držal.
Ale všetko toto predčil krásny deň s borcami čo majú zálubu v kartách a nový Majo či Tomáš do zbierky
Dakujem všetkým
Ondrej
WWW stránka:http://www.bestslovakplayers.com
Na predaj:http://www.bestslovakplayers.com/cz/pre ... jove-karty
Marián Hossa 225
Tomáš Tatár 57