Burza Praha
Re: Burza Praha
No matter where you play. You'll be forever Sabre!
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto
Omlouvám se všem se kterýma jsem měl na burze něco domluveného, ale nejsem schopný dorazit... Rano jsem skoro nevstal z postele. Mohl sem si přepočítat snad všechny kosti v těle a běžná teplota lidského těla okolo 37 stupnů byl v mém případě hodně přesažena.
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Je to škoda byla zase sranda Ale zdraví je důležitější, tak se koukej dát dohromady
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
- Staal
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Ale vyhlizeli sme te snad do 10 hodin
Tak snad priste.Tak se uzdrav.
Tak snad priste.Tak se uzdrav.
takže 37.2 °CFelipe píše:Omlouvám se všem se kterýma jsem měl na burze něco domluveného, ale nejsem schopný dorazit... Rano jsem skoro nevstal z postele. Mohl sem si přepočítat snad všechny kosti v těle a běžná teplota lidského těla okolo 37 stupnů byl v mém případě hodně přesažena.
Salo 1028 karet
Škoula 95 karet
Burza byla zase moc prima, jsem rád že se tam potkáváme pravidelně (i když já vzhledem k dálce nejsem na každé) Díky všem za pokec
VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433
Vulgární výraz pro prodejnou slečnu, já už se na tu burzu chci taky někdy podívat!
http://gretzky.webnode.cz/
CÍLE:
W.G. ROOKIE CARD - SPLNĚNO
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO
CÍLE:
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO
- superman66
- Legenda
Nevěstka jsi klidně mohl napsat, to není sprostý Ale je vidět že čeština je krásný jazyk a opsat se dá vše.. Já si burzu tentokrát zas užil, díky všem za pokec. Zdá se mi že tam začínáme tvořit takovou zvláštní skupinku která stojí uprostřed a kecá o hokeji a kartách zatímco okolo proudí lidi a okukují albanecak píše:Vulgární výraz pro prodejnou slečnu, já už se na tu burzu chci taky někdy podívat!
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Jj přesně
Kartičkářská mord parta Já tam taky jezdím prakticky hlavně kvůli tomu. Jen škoda, že to mám fakt tak daleko...
Kartičkářská mord parta Já tam taky jezdím prakticky hlavně kvůli tomu. Jen škoda, že to mám fakt tak daleko...
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
Proč to sem píšete.... Mám z toho absťák. Tak sem se těšil. Snad příští burzu. Ikdyž někteří se objevují ob měsíc.
- freddy-NJD26
- Legenda
cau hosi...bude pristi vikend burza ?? nebo bude az toho 17. teho PTH ??
Patrik Eliáš - 1 275ks
ty burzy budou obe dve .... protoze je porada pokazde nekdo jiny
Přátelé, kamarádi - protože na první sobotu v dubnu připadají Velikonoce, je termín DUBNOVÉ burzy U ZÁBRANSKÝCH posunut o týden - takže se uskuteční až 14. 4. 2012 !!! Březnový termín zůstává nezměněn, takže se na Vás těšíme již tuto sobotu 3. 3. 2012 od 8.00 hodin.
- Tabaracci
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Chystá se někdo ze zdejších pardálů na sobotní burzu?
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k tomu že je tento měsíc PTH, tak určitě ne... Přeci jenom to mám z ruky Ale jinak bych samozřejmě přijel!Tabaracci píše:Chystá se někdo ze zdejších pardálů na sobotní burzu?
- Staal
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Ja taky nadorazim,mam toho ted dost,budu rad ze dorazim na PTH .
- freddy-NJD26
- Legenda
ja dorazim a i s Steve Y ....a na PTH pak nejspis se zemlim...
Patrik Eliáš - 1 275ks
- TwentyTwo
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Tak mě Milan nahlodal a chystám se na burzu teď o víkendu. Už se těším. Narozdíl od PTH a Brna, budu mít celý dopoledne na to abych mohl pokecat s ostatníma Na koho se můžu těšit?
Jinak jestli jede někdo kdo se účastnil mého group breaku, tak mu můžu vzít karty z BD a Zenith
Jinak jestli jede někdo kdo se účastnil mého group breaku, tak mu můžu vzít karty z BD a Zenith
sbírka Evan BOUCHARD: https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 4b67903eb6
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Matěji na mě se můžeš těšit
Jo ukážu se tam tak doufám že harcovníci příjdou. Už sem vás kluci moooc dlouho neviděl
Jo ukážu se tam tak doufám že harcovníci příjdou. Už sem vás kluci moooc dlouho neviděl
Já se tam snad KONEČNĚ mihnu...TwentyTwo píše:Jinak jestli jede někdo kdo se účastnil mého group breaku, tak mu můžu vzít karty z BD a Zenith
http://gretzky.webnode.cz/
CÍLE:
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO
CÍLE:
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO