PTH Burza V. : The Fabulous Comeback
Re: PTH Burza V. : The Fabulous Comeback
Tie, Tie... teď, když i ten havlát dává goly víme, že to nebylo tím trikem havláta ale tebou...
No matter where you play. You'll be forever Sabre!
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto
říká člověk, který si dal vlastňák
- Bianconero
- Legenda
a na další dva do vlastní brány přihrálTie píše:říká člověk, který si dal vlastňák
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
vidíš ale dal a nejen do své sítě... také do soupeřovy... moje ,,nůžky také nebyly k zahození 1. fail v bráně beru ale odběhnutí pro vodu si na svědomí neberu... zase kolik jsem toho pochytal ! (hlavně irbeho )Tie píše:říká člověk, který si dal vlastňák
- Bianconero
- Legenda
Irbe si vykryl několikrát, to se musí nechat jeho hlavičky byly dost nebezpečný, měl si klikurmiller píše:vidíš ale dal a nejen do své sítě... také do soupeřovy... moje ,,nůžky také nebyly k zahození 1. fail v bráně beru ale odběhnutí pro vodu si na svědomí neberu... zase kolik jsem toho pochytal ! (hlavně irbeho )Tie píše:říká člověk, který si dal vlastňák
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
a jakou 2x mě zachránil Vali, jednou kubi
Akorát já Ti toho vlastňáka jentak nezapomenu. Úplně jsi mi rozhodil celej zbytek zápasu.
- Irbe
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Já zas jako prvního sestřelil Kubiho, když jsem chtěl centrovat dopředu a pak to ode mě schytal hcards přímo do koulí omlouvám se ty moje šance já bohužel takhle hraju normálně i na hanspalce to moji spoluhráči žasnou co já nedám (ale pak někdy dám takovej gol jako jednou z půlky hřiště brankář byl trochu venku já chtěl jen poslat balon do pryč, ale to jsme dostali 3:15 ) trefit z metru tyč nebo přestřelit branku, ale zase se mi povedlo poslat balon na střechu tak, aby se vrátil zase do hřiště je škoda, že nejste moc z Prahy hned bych si někoho vzal do týmu bianconero, twentytwo, ale i Standa byl běhavej. Z druhé strany se mi líbil Marduk, přehled o hře valento taky super a hcards pěkný bomby všichni jste hráli dobře a zase pokud manželka dovolí bych si zahrál s vámi.
A mě, co obětavě skákal do střel a svědomitě běhal za míčem a na začátku hry ,,jistil" bránu, nezmíníš..Irbe píše:Já zas jako prvního sestřelil Kubiho, když jsem chtěl centrovat dopředu a pak to ode mě schytal hcards přímo do koulí omlouvám se ty moje šance já bohužel takhle hraju normálně i na hanspalce to moji spoluhráči žasnou co já nedám (ale pak někdy dám takovej gol jako jednou z půlky hřiště brankář byl trochu venku já chtěl jen poslat balon do pryč, ale to jsme dostali 3:15 ) trefit z metru tyč nebo přestřelit branku, ale zase se mi povedlo poslat balon na střechu tak, aby se vrátil zase do hřiště je škoda, že nejste moc z Prahy hned bych si někoho vzal do týmu bianconero, twentytwo, ale i Standa byl běhavej. Z druhé strany se mi líbil Marduk, přehled o hře valento taky super a hcards pěkný bomby všichni jste hráli dobře a zase pokud manželka dovolí bych si zahrál s vámi.
Co sbírám:
Curtis McElhinney - 2xx/??? (xx%)
1992-1993 Pro Set - Kompletní set
2002-2003 UD MVP - 775/1021 (76%)
2018-2019 UD Black Marks of Obsidian - Kompletní set
2018-2019 SOTT (1st + 2nd Edition)- 132/133 (99%)
2019-2020 Admirable Impressions (1st, 2nd & 3rd Edition) - 16/21 (76%)
- Irbe
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
promiň chytal si výborně a miller samozřejmě taky.
To já jsem si zase vystřelil icheiusův pytlík s kuličkama... au!
- valento3
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Irbe píše:ale zase se mi povedlo poslat balon na střechu tak, aby se vrátil zase do hřiště
náhodou i ve jře nejsem marnej efektní nůžky přehled tam je, jen by to chtělo větší hřiště a běhavost... no ... tak určitě, musí bejt moticace...
Pánové bacha, Miller je v bráně sice fajn, ale v poli je strašně nebezpečnej! Brankář má naprosto nulovou možnost číst hru a tušit co udělá, protože to Viktor neví sám Tak třeba ty nůžky: Miller spadne, náhodnou nakopne míč, a ten jen zázrakem mine bránu, no kdo by do toho skákal...?rmiller píše:náhodou i ve jře nejsem marnej efektní nůžky přehled tam je, jen by to chtělo větší hřiště a běhavost... no ... tak určitě, musí bejt moticace...
Naposledy upravil(a) Michal dne stř 21. bře 2012 22:35:13, celkem upraveno 1 x.
Co sbírám:
Pleteš si "efektní" a "efektivní". To druhý by platilo, kdyby z toho byl gól. Ve Tvém provedení ovšem neplatí ani to první... Ale tleskám Ti za snahu a bojovnost.rmiller píše:náhodou i ve jře nejsem marnej efektní nůžky přehled tam je, jen by to chtělo větší hřiště a běhavost... no ... tak určitě, musí bejt moticace...
Miller by měl hrát sám, jelikož ani jeho spluhráči často nevědí, co udělá. Ostatně góly taky nasázel do obou branek. A v bráně, tam byl když se mu chtělo a když měl třeba žízeň, tak tam nebyl...Michal píše:Pánové bacha, Miller je v bráně sice fajn, ale v poli je strašně nebezpečnej! Brankář má naprosto nulovou možnost číst hru a tušit co udělá, protože to Viktor neví sám Tak třeba ty nůžky: Miller spadne, náhodnou nakopne míč, a ten jen zázrakem mine bránu, no kdo by do toho skákal...?rmiller píše:náhodou i ve jře nejsem marnej efektní nůžky přehled tam je, jen by to chtělo větší hřiště a běhavost... no ... tak určitě, musí bejt moticace...
ne ne .... mardukovi chutnala pizzapavelbart píše:marduk je těhotnej????
To víš :d to sou hvězdný manýry... mám žízeň du... to mě hold naučili v tom Reálu
Michale, že se ozveš zrovna ty :DDDD Centry mířený ti přímo do ruky si nezachytil ani 1 !!!
Jinak ještě k tém nůžkám já měl aspoň tu odvahu spadnout narozdíl od vás barbínek !
Update: (ikdyž to dost možná otřáslo celou ČR :DDD V číně měli co dělat, aby se udrželi na nohách )
Michale, že se ozveš zrovna ty :DDDD Centry mířený ti přímo do ruky si nezachytil ani 1 !!!
Jinak ještě k tém nůžkám já měl aspoň tu odvahu spadnout narozdíl od vás barbínek !
Update: (ikdyž to dost možná otřáslo celou ČR :DDD V číně měli co dělat, aby se udrželi na nohách )
Musím uznat, že odvahu jsi fakt měl. Když jsem viděl, jak tam padáš na zem v tý bráně... Klobou dolů. Mně nevadí padat přes ruce, na boky, na hlavu, atp. Ale kolena jsem tam na zem dával minimálně. Fuj! To byl vůbec perfektní povrch. Když si vybavím, jak se mi celá ta plocha pohnula pod nohama pokaždý, když jsem prudce změnil směr....
A trefil jsi opravdu přesně,rovnou na komoru . Nicméně na funkci to zaplaťpandu vliv nemá a po vizuální stránce také žáné poškození.PROCHEY píše:To já jsem si zase vystřelil icheiusův pytlík s kuličkama... au!
No a millerův přehled o hře a hlavně o spoluhráčích byl.....
J.T.Miller - jakékoliv karty
Mike Richter
NYR memorabilia
Wantlisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=6183
Tradelisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=8130
Mike Richter
NYR memorabilia
Wantlisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=6183
Tradelisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=8130