Burza Praha
Re: Burza Praha
Když to zorganizuješ tak prý bude.
Toto bych rád řešil přímo s pořadateli burzy, pokud jsi tedy jeden z pořadatelů, domluvit se nějak můžeme, ale moc nevím, proč bych to měl organizovat já, když nejsem součástí 'realizačního týmu' burzy Možná kdyby se ozvali, tak se to nějak vymyslet dá
Buď svůj.
Protože to zatím vypadá tak, že se tady snažíš zorganizovat úplně všechno. A čistě technicky vzato není nezbytně nutné, aby tombolu na burze organizoval pouze přímo pořadatel, nic Ti nebrání v tom, aby jsi to udělal úplně sám.
Winnipeg Jets, veškeré hokejové pogy, Play Off One on One 95/96 a 96/97, UD Ice 01/02 až 05/06
Je dobře že nejsi součástí "'realizačního týmu" burzy, byla by totiž jen hromada keců a žádné činy. Zůstaň radši "hrdinou a všeználkem" za klávesnicí, to ti jde nejlíp ze všeho.radek850 píše:Toto bych rád řešil přímo s pořadateli burzy, pokud jsi tedy jeden z pořadatelů, domluvit se nějak můžeme, ale moc nevím, proč bych to měl organizovat já, když nejsem součástí 'realizačního týmu' burzy Možná kdyby se ozvali, tak se to nějak vymyslet dá
Však mně Vojto nedělá problém pokecat i na burze, třeba se naučím nějaké nové věci a dostanu nějaké rady od zkušenějších, nebráním se ničemu
Ale nemám dostatečnou kuráž na to, abych při mé druhé burze organizoval tombolu, to velký pardon
Ale nemám dostatečnou kuráž na to, abych při mé druhé burze organizoval tombolu, to velký pardon
Buď svůj.
- Steven Hockey Cards
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Já nechápu o co ti jde ... Očividně pořadatel nemá zájem tombolu, group break atd pořádat,(ono kdoví jak to je s takovou tombolou třeba ve vztahu k EET ??) tak se s tím smiř když se budeš každej měsíc ptát nevím čeho čekáš že tím docílíš ? nezapomeň se před další burzou zeptat znovu, do tý doby se to určitě změní a budou 4 tomboly a 11 group breakůradek850 píše:Plánuje se tedy nějaká tombola, nebo něco? Abych věděl jestli mohu přispět i něčím svým
A vždyt ono to je v konečném součtu jedno, to já jen tak pro zpestření, vždycky to jen závidím jiným burzám, ale o tom přeci burza není...
Každopádně plánuji z dubnové burzy natočit nějaké video, pokud máte nějaké tipy na natáčení. ČEHOKOLIV (rozhovor s někým,nějaká otevíračka, cokoliv...) klidně napište a nějak se domluvíme, budu mít k dispozici zrcadlovku, takže kvalita bude nádherná
Každopádně plánuji z dubnové burzy natočit nějaké video, pokud máte nějaké tipy na natáčení. ČEHOKOLIV (rozhovor s někým,nějaká otevíračka, cokoliv...) klidně napište a nějak se domluvíme, budu mít k dispozici zrcadlovku, takže kvalita bude nádherná
Buď svůj.
Tak se to mírně komplikuje, kámoš dneska zjistil, že mu X neznámého důvodu zrcadlovka nejde a musí ji dát do opravy, tak dělám maximum pro to, abych sehnal nějakou náhradu, držte palce, ale zatím to nevypadá dobře...
Buď svůj.
Bohužel,žádnou náhradu jsem nesehnal, tajže video budu muset nechat až na příští měsíc
Každopádně bych se rád zeptal- Nejede někdo ráno autem přes Invalidovnu? Mám sebou jednu krabici karet, co bych rád vzal na prodej a tahat se s ní není úplně nejpříjemnější
Samozřejmě za to dotyčného na místě na něco pozvu
Kdyžtak se ozvěte do zpráv, díky moc!
Každopádně bych se rád zeptal- Nejede někdo ráno autem přes Invalidovnu? Mám sebou jednu krabici karet, co bych rád vzal na prodej a tahat se s ní není úplně nejpříjemnější
Samozřejmě za to dotyčného na místě na něco pozvu
Kdyžtak se ozvěte do zpráv, díky moc!
Buď svůj.
Trochu noční update-
Burzu zkusím natočit přes mobil, aspon nějakou minimální část, ale nic velkého to nebude
Burzu zkusím natočit přes mobil, aspon nějakou minimální část, ale nic velkého to nebude
Buď svůj.
Tak nebude NIC, majitel zakázal jakékoliv filmování burzy, tak tady to máme....
Buď svůj.
- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:
příprava na GDPR
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19)
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK
-
- Nováček
Počítám, že zítra na Karlíně rozšířím svou sbírku JS Giguere Teda, dost to záleží na Vás, jestli s Vámi nějaký přijede
-
- Hvězda
- Staal
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Kluci moji, kdo z Vas mistnich bude na burze? Myslim Grande, Worlika, Kuba....ze bych po roce dorazil:-)
- worlikk
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Kamo 50/50. Zvažuju toStaal píše:Kluci moji, kdo z Vas mistnich bude na burze? Myslim Grande, Worlika, Kuba....ze bych po roce dorazil:-)
worlikk píše:Kamo 50/50. Zvažuju toStaal píše:Kluci moji, kdo z Vas mistnich bude na burze? Myslim Grande, Worlika, Kuba....ze bych po roce dorazil:-)
máme to naprosto stejně
- Staal
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
No ja taky, ale kdyz napisete ANO, tak prijdu.
- superman66
- Legenda
ANOStaal píše:No ja taky, ale kdyz napisete ANO, tak prijdu.
Teda takhle.. mě jsi výše nezmiňoval čímž jsem se drobně urazil Nicméně já asi možná tak po roce zkusím dorazit.. viděl bych to tak od půl desátý dál..
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
- Staal
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Ale tak vis sam, ze tam taky patris bobanku