Je-li tomu jinak, tak prosím o uvedení na pravou míru, ať ostatní nevedu v omylu.

<<
 <<

uf, to jsem ráda.
 uf, to jsem ráda. Klidně i ze starší sezony
 Klidně i ze starší sezony 
 <<
 <<

Koukni do spamu, já to zkusil asi 4x a také jsem si myslel, že na mě serou a pak jsem měl 4x žádost ve spamu.Lukyn55 píše:jo takovej dotaz.. je tady někdo z brňáků, kdo má účet u Panini ? .. mě pořád nechcou od Panini poslat potvrzovací mail.. tak, že by mi kartu regnul někdo z Brna, ať ji pak nemusíme dvakrát posílat.. díky

právěže jsem se díval, aji jsem zkoušel registrovat se s jiným mailem a stejně nic .. nechápu čím to je :/hcards píše:Koukni do spamu, já to zkusil asi 4x a také jsem si myslel, že na mě serou a pak jsem měl 4x žádost ve spamu.

já bych to třeba zase klidně zkusila nechat co každé 3 měsíce, což by bylo 4x do roka, a pak by se třeba časem uvidělo, já jen, že by to později nemuselo být vzácné, tak jako ty burzy, které byly doposud v Brně, ale vše dle názoru
 já bych to třeba zase klidně zkusila nechat co každé 3 měsíce, což by bylo 4x do roka, a pak by se třeba časem uvidělo, já jen, že by to později nemuselo být vzácné, tak jako ty burzy, které byly doposud v Brně, ale vše dle názoru 
 <<
 <<

Účast si myslím že byla slušná, já jsem až čuměl kolik bylo lidí. Doufám, že zpuklina přidá zítra fotky, popisování je nudný, to chce vidět.
  Účast si myslím že byla slušná, já jsem až čuměl kolik bylo lidí. Doufám, že zpuklina přidá zítra fotky, popisování je nudný, to chce vidět.
 .. jinak souhlasím, že jednou za dva měsíce by to bylo asi ideální
 .. jinak souhlasím, že jednou za dva měsíce by to bylo asi ideální  .. každej měsíc je moc často, jednou za čtvrt roku mi zase přijde až moc dlouhá doba.. ty dva měsíce by bylo tak akorát
 .. každej měsíc je moc často, jednou za čtvrt roku mi zase přijde až moc dlouhá doba.. ty dva měsíce by bylo tak akorát 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti