A Juve nemáš? Dres to je, mančaft slavnější než MontrealBianconero píše:Hmmm páni, tak teď to fakt nestíhám s dresem ani trikem

A Juve nemáš? Dres to je, mančaft slavnější než MontrealBianconero píše:Hmmm páni, tak teď to fakt nestíhám s dresem ani trikem
¨Tie píše:Batikované triko![]()
![]()
Bianconero, rozbíječ davů
![]()
![]()
Tak Juve mám, si piš že joVasil píše:A Juve nemáš? Dres to je, mančaft slavnější než MontrealBianconero píše:Hmmm páni, tak teď to fakt nestíhám s dresem ani trikemKluci budou trochu čumět co to je, ale určitě to pochopí.
Ehm ehm ehmVasil píše:slavnější než Montreal![]()
Pak tedy sbíráš špatného brankářermiller píše:jaro felipe mě pustil do brány s 3 brankovým náskokem... předtím jsem chytal dobře ale poté jsem předvedl Bryzgalova a z 3 střel jsem dostal 3 goly což felipeho položilo
No, jestli bys chtěl, jeden dresík bych ti vzal žes to tyTie píše:Jaj, dresík bych si vzal, ale nemám ho v Libe, tak si vemu aspoň nějaké hokejové triko, ať netrhám partu
Poker vezmu.. pokud preferuješ Jardu, můžu sloužit.. ale varianta je jen bílý dres WashingtonuTie píše:No to by bolo naozaj famózné, ale asi zůstanu jen i u trička s Jágrem... já přeci jen radši Letce a Mária mladšíhoNezapomeň na pokřík, budu ti neskonale vděčen
33mc píše:Opatrně, aby sis nemusel zařizovat pojištění "PRO SICHR"![]()
( diváci ČT asi vědí... )
samolepka velikost A4 na predni strane trikaTie píše:Může to být sranda, jsem pro cedulky
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti