Burza Praha

Informace o pořádaných burzách v České republice i na Slovensku
Odpovědět
superman66
Legenda
Legenda

Re: Burza Praha

Příspěvek od superman66 »

33mc píše: Předpoklad je takový, že burza bude v obvyklém sále a autogramiáda ( cca od 10.00 hod. ) spolu s vystaveným pohárem budou
v prostřední místnosti ( tam, kde se jednu burzu prezentoval AbsoluteCC ).
Ale tam skoro nikdo nezabloudil tenkrát, tak aby to lidi našli *lgh*

Ta autogramiáda je parádně nabitá, moc díky pořadatelům :thumbup:
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

smiesek
Technická podpora
Technická podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smiesek »

nevím kam, třeba sem - náhledy na karty z autogramiády tu a tu a ještě třeba něco připlave :crazy:

Jinak děkuju Martine, nezabloudily jsme :thumbup:
Obrázek
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet Obrázek <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19) Obrázek
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK Obrázek

superman66
Legenda
Legenda

Příspěvek od superman66 »

smiesek píše:nevím kam, třeba sem - náhledy na karty z autogramiády tu a tu a ještě třeba něco připlave :crazy:
No, karta za 20 kč, podpis zadarmo.. co dodat :sick: :thumbdown:
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

Tomino69
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Tomino69 »

Jestli nakonec nejsou ty 2 stovky za kus ještě málo, ne tohle fakt člověk nepochopí. *bang* *bang* *bang*

Jinak dnešek parádní a velké díky za autogramiádu :thumbup:

33mc
Veterán
Veterán

Příspěvek od 33mc »

Kvůli takovým "sběratelům" pak nechtějí někteří hokejisté chodit na autogramiády. Navíc ani neumí napsat správně
jméno v popisku aukce. Co dodat ??? *axe*

smiesek
Technická podpora
Technická podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smiesek »

Martine, kdyby jen nechodit, ale i pak třeba se vůbec podepisovat nejen na hokejové karty a nebo podepsat jednu kartu a další na řadu...

Samozřejmě, nic proti prodávání podepsaných karet, kdo nechce koupit ať nekupuje, a nebo že bych nikdy žádnou podepsanou kartu neprodávala, ale troufalost prodávat podepsané karty v den konání akce :think:
Obrázek
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet Obrázek <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19) Obrázek
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK Obrázek

worlikk
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od worlikk »

33mc píše:Kvůli takovým "sběratelům" pak nechtějí někteří hokejisté chodit na autogramiády. Navíc ani neumí napsat správně
jméno v popisku aukce. Co dodat ??? *axe*
Škoda že se neví, kdo to přesně je...rád bych si s takovými lidmi popovídal...párkrát se mi už stalo, že mi hráči odmítli podepsat víc jak jednu kartu (že prej na tom rejžuju), i když jsem jim dával odkaz na webovky se svou sbírkou...
NABÍDKA POPTÁVKA
Kočí 35(+2 neoficiální) Kratěna 127

dj4u
Veterán
Veterán

Příspěvek od dj4u »

smiesek píše:nevím kam, třeba sem - náhledy na karty z autogramiády tu a tu a ještě třeba něco připlave :crazy:
https://www.facebook.com/rudolf.valicek
GOALIES COLLECTOR: Byron Dafoe, Pelle Lindbergh and CZECH goalies in NHL !
Obrázek

dj4u
Veterán
Veterán

Příspěvek od dj4u »

jinak pochopil bych kdyby se těch karet chtěl zbavit po čase, a pak je někde nabídl za větší pálku, to bych chápal, taky jsem nedávno přemýšlel že bych se zbavil 3 karet z PTH (pouze tedy orazítkované karty) jelikož už se mi nějak ve sbírce nehodí, ale tohle je vyloženě HNUS, měli se mu podepsat na ksicht se slovem K-O-K-O-T :-) *bang* :sick:
GOALIES COLLECTOR: Byron Dafoe, Pelle Lindbergh and CZECH goalies in NHL !
Obrázek

Staal
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Staal »

dj4u píše:
https://www.facebook.com/rudolf.valicek
Tak pokud je to tahle mrdka, tak snad bude jeho ksicht pristi burzu vsude vyvesen a jeho tam nepoustet.To ze nekdo neco takoveho proda tak asi ok, ale takhle hned je fakt drzost!

Luky
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky »

Pavel ještě ani neměl sbaleno a karty jsou už na aukru. Nemám slov. Byl jsem zvědavý kdy se objeví, ale takhle rychle jsem to nečekal.
Já jsem dvě karty "prodal" hned na burze, a to Davidovi, protože už byly karty vyprodané a neměl 2 hráče za vnucené 50,- nechtěl jsem nic, ale hádat se nebudu.
Navíc tu mám ještě 2x Holečka, tak kdo nebyl na burze a měl by zájem, ať se ozve, mě zbyde od každého minimálně po kartě a to mi stačí.
Ještě jsem se chtěl zeptat kolik bylo verzí těch karet pro podpis, mám 7 různých karet a Davidovi jsem nechával kartu Nového, kterou jsem měl jednou, takže 8 druhů celkem?

Jinak pořadatelům, ještě jednou děkuji za skvělý zážitek, fakt jsem si to užil. *h-s*
Nicklas Lidström - 1255

TRADELIST
WANTLIST

Omerta
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Omerta »

tvl to je taková ubohost, jít na autogramiádu s tím že si nechám podepsat karty a hnedka je dám na prodej... :thumbdown:

Jak píše Staal, sehnat fotku, a takovýho zmrda tam už nepustit. A kdyby se pak u vchodu divil, tak mu ještě přiložit klackem pár na cestu!
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip

Tony Lapacka
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Tony Lapacka »

To je zase "peklo" kvůli pár stovkám za karty, které se třeba ani neprodají.

Co se na to podívat z druhé stránky...? Pro člověka, který by jel na burzu třeba z Moravy může být je i tahle cena výhodnější, než trávit celý den v autě nebo nedej Bože ve vlaku, jet na tuhle akci. Takový člověk prostě na tom možná ještě ušetří.

Nebo někdo třeba může být v sobotu v práci, vydělá tam ještě víc, než kolik pak dá za těchto pár karet.

Prostě se ptám, kde žijete... ?
Hobby od roku 1994.

emxy
Opora
Opora

Příspěvek od emxy »

Takze ten vykuk ty karty nechal podepsat a obratem prodava jen aby nejakymu chudakovi, co je v praci nebo bydli daleko, udelal radost? Nee, odhaduju, ze ten clovek neni vubec uslechtilej... :thumbdown:

Luky
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky »

Proto Tony píšu pokud někdo chce Holečka, nechám ho za pořizovací cenu + poštu. Vždyť je koupil za 20,-
Navíc tohle si může dovolit ten kdo ty hráče pozval, dal jim něco na cestu a tak, nebo se dalo domluvit přímo s organizátorem nebo známým co tam jel.
Nicklas Lidström - 1255

TRADELIST
WANTLIST

worlikk
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od worlikk »

Tony Lapacka píše:
To je ale dobře zvrácená logika. Takže z něj udeláme dobrodince, kterej nakoupí karty po dvacce kus, nechá je podepsat a pak je těm, kteří to měli daleko, střelí za desetinásobek?! A špatní jsme my všichni, kteří v tom vidíme špinavost? To nemyslíš vážně, že ne...
NABÍDKA POPTÁVKA
Kočí 35(+2 neoficiální) Kratěna 127

Tony Lapacka
Hvězda
Hvězda

Tak já nevím, žijeme v ČSSR nebo v demokracii...?

Nelíbí se mi ta kolektivní nenávist... Samozřejmě, kdo nepřijel, má smůlu ... buď nemá nic nebo musí draze nakupovat. Zas ale někdy je lepší draze, než vůbec, že jo.
Hobby od roku 1994.

emxy
Opora
Opora

Příspěvek od emxy »

Jaka CSSR, jaka demokracie?

Dyt je to normalni smelinar... Nelibi se mi to jeho uvazovani, jak tam nechava podepsat ty karty a zneuziva vstricnosti tech lidi s jedinou vidinou ze na tom za dve hodiny neco trhne :thumbdown:

Tony Lapacka
Hvězda
Hvězda

emxy píše:Jaka CSSR, jaka demokracie?

Dyt je to normalni smelinar... Nelibi se mi to jeho uvazovani, jak tam nechava podepsat ty karty a zneuziva vstricnosti tech lidi s jedinou vidinou ze na tom za dve hodiny neco trhne :thumbdown:

Třeba je to prostě nějaký "borec", pro kterého jsou dvě stovky dobré... šmelináři jsou myslím lidi, co by prodávali fakt ve velkém, ale tohle... ? Pro mě to teda nestojí za řeč. Navíc si myslím, že to za tu cenu ani neprodá, no můžem to sledovat a vzrušovat se nad tím nadále, než začne nová sezóna hokeje.
Naposledy upravil(a) Tony Lapacka dne sob 03. zář 2016 23:00:13, celkem upraveno 1 x.
Hobby od roku 1994.

emxy
Opora
Opora

Příspěvek od emxy »

Tony L.: No nic ve zlym, mne se to proste nak pricilo...ale zbytecny se o tom hadat my dva...treba se tu dotycnej prihlasi a vysvetli svoje pohnutky ;)

Odpovědět

Zpět na „Burzy“