Ahoj,ty tam chces jit po kolenou?Martas píše:Píšu si do kalendáře, ale uvidím, jestli mi do toho nevleze nějaký zápas nebo oslava. Přece jen cesta z brna do ostravy trochu trvá. A hlavně, aby zdraví dovolilo.Moje kolena na tom nejaou nejlíp.
milanbiker1 píše:Ahoj,ty tam chces jit po kolenou?Martas píše:Píšu si do kalendáře, ale uvidím, jestli mi do toho nevleze nějaký zápas nebo oslava. Přece jen cesta z brna do ostravy trochu trvá. A hlavně, aby zdraví dovolilo.Moje kolena na tom nejaou nejlíp.
Tak davej bacha at to dopadne a mozna se uvidíme tamMartas píše:milanbiker1 píše:Ahoj,ty tam chces jit po kolenou?Martas píše:Píšu si do kalendáře, ale uvidím, jestli mi do toho nevleze nějaký zápas nebo oslava. Přece jen cesta z brna do ostravy trochu trvá. A hlavně, aby zdraví dovolilo.Moje kolena na tom nejaou nejlíp.
Čau, to nechci, ale možná budu po plastice vazu, tak se mi bude špatně chodit.
diky a mam dotaz je volny jeste nejaky stul?Lukyn55 píše:ano ano datum je už přesně stanovené, tedy 10. 10.
Z D1 není problém se k místu dostat.. samozřejmě ale doporučuji navigaci. .ta ale navede přímo na místo bez problémů, žádné krkolomné bloudění to nenímato píše:Ak sa nič nestane predbežne hlásim účasť aj ja. Možno sa mi podarí naplniť auto z BA tak by sme prišli viacerí.
- Aká je prístupnosť na miesto činu z D1?
- Ako to bude s parkovaním?
Dik
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host