10xYG + 5x Canvas v 1 boxe 24/25 Series 1

Boxy otevřené sběrateli v měsíci červenci 2024.
Odpovědět
parom
Zkušený
Zkušený

10xYG + 5x Canvas v 1 boxe 24/25 Series 1

Příspěvek od parom »

Chcel som si rozbaliť nejaký box z novej sezóny a volba padla na Series 1. K jednému boxu som nechal pribaliť aj balíček NHCD:
Obrázek

U samotných Series1 začnem ukážkou pár radoviek:
Obrázek
Neviem či to je tak v každom boxe ale v každom balíčku bol nejaký brankár, takže za mňa super. Síce sa na radovkách nezadaril Slafkovský, Nemec, ani Bedard v ktorých som dúfal, ale obsah radoviek bol oproti môjmu poslednému boxu Series na výbornú.
Ďalšími budú už len inserty, ktrých je tiež celkom dosť:

Portraits a Aimbot
Obrázek

Gaming PVP
Obrázek

Ďalšie Gamingy a CitySatellites
Obrázek

Na Outburst a Dazzlers to mohlo byť aj lepšie. Som zvedavý hlavne ako budú vyzerať Black Dazzlers, v tomto dizajne budú určite lepšie ako tie predošlé.
Obrázek

Gaming inserty a City Satellites ma ako inserty moc nezaujali. Zato Breaking News sú insert, o ktorom musím povedať, že vyzerá naozaj dobre. Bedard na ňom bola u mňa jeho prvá karta vôbec, ktorú mám a dokonca bola v úplne prvom balíčku boxu ktorý som vzal do ruky. K tomu Makar a karta A-Lines, u ktorej je teda škoda, že je len 1 na box. Ak by mal niekto A-Lines kartu Montrealu velmi rád samozrejme vymením.
Obrázek

Hneď druhá karta Bedarda do zbierky pribudol Canvas checklist. Tohtoročné Canvas karty vyzerajú podla mňa velmi dobre. Dokonca pri mojom poslednom boxe Series som medzi Canvas mal taktiež Malkina. Keďže majú byť iba 4 na box a ich výber je celkom široký, tak je to dobrá náhoda.
Čo sa týka Šimona Nemca tak *prty* a piatou Canvaskou bol čiernobiely Bobby Brink ( tu mohli v UD asi nie len za mňa zvoliť aj lepšiu fotku ):
Obrázek

Na "nový druh retro YG" som bol naozaj zvedavý. Tie "normálne" vďaka čisto šedým nápisom a grafike vyzerajú ako úplne obyčajné radovky, aj keď v Outburst verziách budú určite vyzerať dobre.
Obrázek

A tu máme ďalšie 4 YG. Jedna paralelka ( Lane Hutson by urobil teda väčšiu radosť :D ) a retro YG, ktorých obsah checklistu je naozaj super. Kludne v UD mohli dať radšej 6 retro YG a 3 nové :D

Obrázek

Ak by mal niekto chuť pomeniťradovky/inserty alebo mal o nejaké karty záujem kludne dajte vedieť *typing*

Odpovědět

Zpět na „Červenec/July 2024“