UD Parkhurst Champions 2022-23
UD Parkhurst Champions 2022-23
Ne tak dávno jsem nabyl sice přesvědčení, že jsem s nakupováním boxů a balíčků 22-23 definitivně skončil, nicméně tahle poměrně nedávno vydaná série mě přece jen přesvědčila o opaku. Takže po otevření boxíku...
a v něm se nacházejících dvaceti balíčků...
Jsem se stal spokojeným majitelem sto čtyřiceti řadovek a hlavně těchto inzertů:Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Marek P dne pát 31. kvě 2024 20:59:55, celkem upraveno 1 x.
Re: Parkhurst Champions 2022-23
Nejprve něco velice metalicky lesklých a také duhově barevných paralelek:
Po nich mimo jiné jeden Jukebox, jeden budoucí poklad a jeden recept na tradiční moučník:
A taky pár alternativně stříbrných Rookies (je zajímavé, že těchto SilverAlternative nováčků bylo v boxu více, než běžných Rookie karet...):
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Re: Parkhurst Champions 2022-23
A po několika dalších Silver Parallel...
... tu máme vrcholy. Nejprve asi to, co je považováno za hlavní hit boxu:
A pro mě osobně nejhezčí trojice heavy retro miniatur:
Za mě tedy maximální spokojenost! Příjemně mě překvapil i fakt, že až na jednu, byly všechny karty zastoupeny pouze v jednom exempláři, takže mi nezůstaly žádné dably! A retro miniatury se mi opravdu líbí a určitě zkusím sesbírat alespoň komplet base set .Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: UD Parkhurst Champions 2022-23
Pěkný Parkhursty , ale já jsem si box rozmyslel , mě tam prostě něco chybí , nějaký zajímavější / hezčí inserty , set legend , možná víc paralel na box nevim , ty base a jejich paralel a mini jsou pěkný .