UD Artifacts Hobby 2022-23
UD Artifacts Hobby 2022-23
Tak jsem si kromě "videokazety" pořídil i sadu CDéček .
Hned ten první přinesl překvapení. Mezi trojicí řadovek.. ... byla ukrytá tahle zvláštní věc: Samozřejmě vím, že by to mělo sloužit jako svého druhu poukázka na podepsanou kartu nováčka, něco mi však říká, že s tímhle bude víc starostí než radosti . Co když dotyčný nováček vůbec nenastoupil? Kromě toho, po předchozích zkušenostech se fakt zdráhám věřit, že něco jako karta přijde jen tak z Ameriky poštou...). No uvidíme, času je dost (do 31.12.2024) tak to asi svěřím odborníkům, tedy prodejci.
Rozbalování tentokrát velmi krotké - jen jeden balíček za večer!Hned ten první přinesl překvapení. Mezi trojicí řadovek.. ... byla ukrytá tahle zvláštní věc: Samozřejmě vím, že by to mělo sloužit jako svého druhu poukázka na podepsanou kartu nováčka, něco mi však říká, že s tímhle bude víc starostí než radosti . Co když dotyčný nováček vůbec nenastoupil? Kromě toho, po předchozích zkušenostech se fakt zdráhám věřit, že něco jako karta přijde jen tak z Ameriky poštou...). No uvidíme, času je dost (do 31.12.2024) tak to asi svěřím odborníkům, tedy prodejci.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Marek P dne sob 22. dub 2023 11:02:36, celkem upraveno 2 x.
Re: UP Artifacts Hobby 2022-23
Druhý večer, druhý balíček.
Klasické tři řadovky: A další nováček, tentokrát skrznaskrz průhledný!
Klasické tři řadovky: A další nováček, tentokrát skrznaskrz průhledný!
Na redemption by mohl být Kiril Marchenko? Je to jednoduchej postup. Zaregistruješ se na webu UD, jdeš do sekce redemption a vyplníš kód, co se objeví když setřeš stírací políčko. Karta za pár týdnů/měsíců dojde. Tyhle nováčci chodí, nebál bych se.
Sháním řadovky - 92/93Ultra#254Panteleev, 92/93UD#492Panteleev, 93/94Leaf#3Leach, 93/94Parkhurst#15Stumpel, 93/94Ultra#266Casey, 94/95SP#6Bourque, 96/97Fleer#7Ranford, 97/98Coll.Choice#18Stumpel, 97/98Omega#19Thornton, 98/99Dynagon#12Laaksonen
Včera večer ( po té co jsem byl nucen ze záznamu shlédnout debakl Bruins ) dal jsem si pro spravení nálady alespoň rozbalovačku.
Takže řadovky: A jeden inzert v rubínové: No náladu mi to moc nezvedlo, není to zrovna ta barva, ve kterou by člověk doufal, ale jak se říká, nějaký limit je lepší než žádný limit!
Takže řadovky: A jeden inzert v rubínové: No náladu mi to moc nezvedlo, není to zrovna ta barva, ve kterou by člověk doufal, ale jak se říká, nějaký limit je lepší než žádný limit!
Re: UD Artifacts Hobby 2022-23
Páteční večerní balíček se ukázal jako prorocký (aspoň co se týče ranního zápasu Medvědů), takže víkendová pohoda:
... k níž přispěl i jeden Rookie Clearr Cut:
Celkem vzato pohoda panovala i včera, po třech řadovkách...
... přišel další zlatý chlapec. Tak už mi jich zbývá jen 46 !
Včera mě pracovní a jiné povinnosti zdržely, tak to dneska vezmeme hopem!
Nedělní večer a trojice řadovek - Swayman potěšil ! A taky jedna paralelka, tentokrát s už přece jen příznivějším limitem: Zato v pondělí to bylo rozpačité: v balíčku pouze tři karty(!) z toho dvě už vlastněné řadovky...
.
.
.
Ale alespoň inzert že stál za to - jeden dřevěný (to není hodnocení jeho schopností) nováček!
Nedělní večer a trojice řadovek - Swayman potěšil ! A taky jedna paralelka, tentokrát s už přece jen příznivějším limitem: Zato v pondělí to bylo rozpačité: v balíčku pouze tři karty(!) z toho dvě už vlastněné řadovky...
.
.
.
Ale alespoň inzert že stál za to - jeden dřevěný (to není hodnocení jeho schopností) nováček!
Poslední večer a poslední balíček z tohoto boxu.
Karty uvnitř zase jen tři (navzdory informaci na obalu "4 Cards per Pack" - asi se jako karta počítá i ten kus papundeklu, v tom případě už mám slušný základ série )
Řadovky 50/50 - jedna nová a jedna už vlastněná: A pak To konečně přišlo! Karta, resp. typ karty, kvůli kterému jsem do toho vlastně šel: limitovaná Jersey . Tedy Pasta ani Mcbůh to sice nejsou, ale i tak maximální spokojenost! *
*
*
Takže shrnutí boxu:
2x Roockies Clear Cut
1x Roockies Wood Wariant
1x Jersey
1x Aurum
1x Royal Blue
1x Ruby
1x Rookie Redemption
.
Suma sumárum, mohlo to být horší...
Karty uvnitř zase jen tři (navzdory informaci na obalu "4 Cards per Pack" - asi se jako karta počítá i ten kus papundeklu, v tom případě už mám slušný základ série )
Řadovky 50/50 - jedna nová a jedna už vlastněná: A pak To konečně přišlo! Karta, resp. typ karty, kvůli kterému jsem do toho vlastně šel: limitovaná Jersey . Tedy Pasta ani Mcbůh to sice nejsou, ale i tak maximální spokojenost! *
*
*
Takže shrnutí boxu:
2x Roockies Clear Cut
1x Roockies Wood Wariant
1x Jersey
1x Aurum
1x Royal Blue
1x Ruby
1x Rookie Redemption
.
Suma sumárum, mohlo to být horší...
Mě redemption vždycky přišly... sice to trvalo cca půl roku až rok a půl (u The Cup) ... ale normálně to došlo vždy v pořádku. Nedávno jsem i s UD řešil urgenci, co s tím je, že už je to skoro dva roky, a obratem to vyřídili a dokonce mi i vyměnili kartu, co jsem z redemption už nechtěl, za hodnotový ekvivalent hráče co jsem si řekl...
San Jose Sharks Hertl
Češi
Češi