2x sp signature legends

Boxy otevřené sběrateli v měsíci březnu 2023.
Odpovědět
Miropp1
Nováček
Nováček

2x sp signature legends

Příspěvek od Miropp1 »

Tak po dlhsej dobe som si aj ja otvoril dva boxiky zo serie ktora konecne prinasa aj zameranie na legendy *ano* .Videl som vela otvaraciek bal som sa dost nerovnomerneho plnenia a samozrejme som nepokrytecky dufal v nejaky podpis super legendy *iwm*.Boxy som bral zo Svedska.

Boxy
Obrázek

Canvasky:
Obrázek

Dominant:
Obrázek

Evolve:
Obrázek

Decagons:
Obrázek

Profiles:
Obrázek

Life after hockey:
Obrázek

Gold foil paralel:
Obrázek

Paralelka :
Obrázek

Behind the boards:
Obrázek

A podpisky:
Obrázek

a zaver naj karta boxu:
Obrázek

Takze hodnotenie z mojho pohladu je asi take karty su fakt krasne inserty si moze clovek pozerat cely den fakt pacia sa mi dizajnovo aj super mena.Najviac sa mi pacia tie gold foil paralel tie by som si chcel tie lepsie mena vyzbierat.A zaver podpisy Gerry je super skoda ze bol sa m v boxe to nerovnomerne plnenie som trafil aj ja.Ak by tam boli dva podpisy na kazdy box ako maju byt hodnotil by som to asi na 95 percent.Takto kvoli plneniu tych 85 percent.Vsetky inserty su na vymenu za gold foil paralel znamych legiend.Pokial niekto nieco mate na vymenu kludne piste. *h-s*

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: 2x sp signature legends

Příspěvek od Maurice Richard »

Pěkný kousky... gratulace.
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

zbynekf7
Opora
Opora

Re: 2x sp signature legends

Příspěvek od zbynekf7 »

Moc fajn, jednoho podpisu je škoda, ale zase bylo na dva box dost Decagons, když není garantovaná ani jedna. A ten Cheevers na závěr, krása.
Sbírky:
OFS Síň slávy HCNT-Cooper 56/56; Rainbow paralel 138/138; Black Authentic Signature White 42/61; PMCH 43/45.

UD Mistrovství světa juniorů do 20 let 1991/1992 česko-anglicky 100/100.

Nabídka:
Textově na fóru, s obrázky na ACC.

Poptávka:
http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=45&t=17013

Odpovědět

Zpět na „Březen/March 2023“