Všechno možný co jsem otvíral za poslední dobu a co mě zaujalo :
Chance LIga se mi hodně líbí , né žádnej špičkovej design , ale zajímavý karty , super plnění boxů Hobby i těch Blastrů protože tam jsou hodně zajímavý ty obří Jsy karty kde se daj najít moc pěkný kousky dresů . Kupoval jsem dva hobby , dva Blastery , u hobby jsem měl kliku na case hit Jersey Letter Jiránka z Prostějova pro mě je tohle série 10 / 10 stejně jako ELH i Chance ligu sleduju víc než NHL , mam k tomu daleko blíž , líbí se mi s jakym nadšenim se na tý sérii pracuje na tom finálnim výsledku to je vidět , ty karty jsou moc pěkný a obecně na tý sérii je vidět že to dělaj lidi co tomu rozumí jako tomu bylo u OFS za pana Hrbka tady je ten rukopis jasně vidět , nevim jestli na tom pan Hrbek přímo spolupracuje s Goal Cards , ale můj tip je že ano . V sérii jsou podpisy jenom na samolepkách na rozdíl od ELH , ale to vůbec nevadí , Goal Cards šlo o to aby podpisový karty byli v perfektním stavu , tudíž jsou jenom samolepky . Stick karty suprový , Jsy taky , paralelky řadovek i insertů , zajímavý jména na checklistu , jasná desítka pro mě .
Silver paralelky / 60 v Blaster boxech
1 by Ladislav Suchy, on Flickr
2 by Ladislav Suchy, on Flickr
3 by Ladislav Suchy, on Flickr
4 by Ladislav Suchy, on Flickr
Gold / 23 Paralelky z Hobby
5 by Ladislav Suchy, on Flickr
6 by Ladislav Suchy, on Flickr
7 by Ladislav Suchy, on Flickr
8 by Ladislav Suchy, on Flickr
Každej golmanskej set potěší , tady jsou základní karty , paralelky a podpis .
9 by Ladislav Suchy, on Flickr
Pak jsem zkusil další Exclusive ELH ,parádní podpisy co jsem ještě neměl . Neskutečná série od SportZoo .
12 by Ladislav Suchy, on Flickr
Synergy 21 / 22
To je série přesně pro mě , samí inserty a paralelky , moc se mi ty karty líbí , hlavně FX, měl jsem 4 boxy a řikal jsem si že když v nich bude jedna nízko limitovaná paralelka tak budu spokojenej , aspoň nějaká / 99 , neměl jsem ani jednu takovou kartu !! Ale jinak je to nádhera , já takovou sérii nemůžu hodnotit jinak než 10 / 10 ikdyž to plnění by mohlo být stejně jako u Allure s garantovanym podpisem na box , ale zase na druhou stranu tady je víc těch insertů a paralel karet a to je pro mě osobně víc .Plastový karty jsou taky moc povedený , inserty blejskavý , tohle se prostě povedlo UD .
37 by Ladislav Suchy, on Flickr
36 by Ladislav Suchy, on Flickr
35 by Ladislav Suchy, on Flickr
34 by Ladislav Suchy, on Flickr
33 by Ladislav Suchy, on Flickr
32 by Ladislav Suchy, on Flickr
31 by Ladislav Suchy, on Flickr
30 by Ladislav Suchy, on Flickr
29 by Ladislav Suchy, on Flickr
39 by Ladislav Suchy, on Flickr
MK Reprezentace 2022 Retail Box - Děs a Běs
Rozbaloval jsem před vánoci 4 Hobby Boxy a ty jsou super , Retaily stojí skoro stejně , ale to plnění je hrozný , vůbec to nemůžu nikomu doporučit kupovat protože je to prostě debilně balený , v boxu budete mít plno duplikátů nejenom řadovek , ale i paralel karet ! Kupoval jsem to abych sesbíral ty řadovky a získal nový paralel karty k těm co už mám z hobby boxů a seskládal nějaký duhy , ale když už to je takhle koncipovaný tak ten box by měl stát ve srovnání s hobby tak polovinu . Každá řadovka 3 x - 4x Matěje Blumla jsem měl 7 x v roce 2022 ?!? Co to je tohle ?!? Ty paralelky / 70 myslim Bronze to nazvali tak jsem měl 10 v boxu a 3 duplicitně z toho , kdyby nebyli duplikáty i u těch paralel karet tak to ještě jakš takš beru , ale takhle už né .Alespoň ty die cut paralel se neopakovali .
Co se mi líbí tak určitě Goalies inserty že byl na obou Will tentokrát nevadí , Timeline taky moc pěkný inserty , podpisovky super , celkově se mi ta série líbí , ale kdybych měl hodnotiti jenom tu retail verzi tak tomu dávám tak 6 / 10 protože ve srovnání s hobby je ten rozdíl propastnej , samozřejmě slabší plnění s tim se počíta u týhle verze , ale když už tak se má adekvátně k tomu upravit i cena a hrozný množství duplikátů že to nebylo ani v 90tých letech v sériiích Pro Set a Score . Proto ty retaily fakt nedoporučuju kupovat .
41 by Ladislav Suchy, on Flickr
42 by Ladislav Suchy, on Flickr
A nakonec Legendy , moc jsem se na tuhle sérii těšil jako všichni tady , 4 boxy jsem urval a známkovat to nebudu , protože to nemá smysl stačí se podívat jak se to prodává to mluví samo za sebe , je to něco jinýho konečně , hodně zajímavej a pestrej checklist , zajímavý nápady u těch insertů a podpisovek co se týče názvů i provední .
Co považuju za nápad dekády jsou ty All Time Future Watch , legendy v rookie sezoně , v tý době kdy tyhle hráči byli mladý žádný takový karty nevycházeli a takhle to teď vzít s tou fotkou mlaďocha , nechat to podepsat v tom moderním designu SPA to prostě nemá chybu , ty platový verze to samí v bledě modrym , krása , krása , krása !! Klobouk dolu před UD za toto . Evolve taky nádeherný , hodně se mi líbí Profiles karty , to že tam je takový množství druhů těch podpisových karet atd. Nemá cenu nosit dříví do lesa . Mě dostal ten Briere pro mě super karta a hlavně pro mě uplně dvě top karty jsou ty dvě paralelky Mária a Hašana , jelikož jsem ujetej na ty paralelky , je to můj největší fetisch tak za ty jsem byl hodně rád .
A škoda že Burrows je s náhubkem / 99 karta .
46 by Ladislav Suchy, on Flickr
Kuba a Pivoňka , hustý jako prase Graham a Al Lafrate na těch Ultimate podpisovkách taky pěkný .
45 by Ladislav Suchy, on Flickr
TOP DVOJKA : Hašek / 99 Gold Paralel a Lemieux / 66 Goldy paralel
44 by Ladislav Suchy, on Flickr
Synergy , Signature Legends , ELH , Chance liga, Repre
Re: Synergy , Signature Legends , ELH , Chance liga, Repre
Super breaky, díky za ukázání. Za mě nejlepší všechny mema z Chance ligy a pak legendy samozřejmě. Kuba a Pivoňka pro našince pecka
Pivoňka se podepsal "Mike" nebo se mi to zdá?
Pivoňka se podepsal "Mike" nebo se mi to zdá?
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Parádní karty! Hodnotím jen nový nhl, pač naše karty nejedu.... Hodně povedený boxy, karty si tam měl. Budu se opakovat, ale mají potlesk za to, že si vzpomněli na ty naše borce! To mě hodně těší. Díky za ukázku.
Pivoňka tam dle mého má Michal.... On se tak podepisoval vždycky.
Pivoňka tam dle mého má Michal.... On se tak podepisoval vždycky.
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.
To je super průřez aktuálním kartičkovým děním. Podepsaní Pivoňka a Kuba na Decagons jsou nejvíc, i když souhlasím s většinou napsaného.
Sbírky:
OFS Síň slávy HCNT-Cooper 56/56; Rainbow paralel 138/138; Black Authentic Signature White 42/61; PMCH 43/45.
UD Mistrovství světa juniorů do 20 let 1991/1992 česko-anglicky 100/100.
Nabídka:
Textově na fóru, s obrázky na ACC.
Poptávka:
http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=45&t=17013
OFS Síň slávy HCNT-Cooper 56/56; Rainbow paralel 138/138; Black Authentic Signature White 42/61; PMCH 43/45.
UD Mistrovství světa juniorů do 20 let 1991/1992 česko-anglicky 100/100.
Nabídka:
Textově na fóru, s obrázky na ACC.
Poptávka:
http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=45&t=17013