Ahoj,
tak jsem si k vánocům pořídil boxík SPGU, něco co jsem ještě neotevíral. Extraligu jsem chtěl letos vynechat, pak koupit blaster aspoň na ukázku a nakonec u mě skončil exclusive box . No a pak ještě LC vydali vánoční boxík: Vánoční Bravo Dukla - Charity edition a mě se povedlo dva kusy koupit.
Extraliga: průvodce + promo balíček
promo:
paralel: /19, Jurčina potěšil
limitovaný inserty:
podpisy: povedený jména
podepsaný inserty: golmani se fakt povedli
memo: jeden z mála kladenských hráčů co hraje dobře
hodnocení:
S boxem panuje spokojenost, Sparta jen na paralelce ale i tak jména a karty povedený. Karty k dispozici na výměnu za Spartu
Dukla:
řadovky s potiskem, stromeček a vločky, fakt povedený
insert:
podpisy:
2box:
inserty:
podpisy:
S boxy panuje spokojenost, v každém boxu podpis Sparťanský legendy. Bergr hodně potěšil.
Nakonec jsem se rozhodl že se pokusím složit base set, teda trochu na prasáka, bude mi jedno co tu bude za verzi karty ale hlavně abych dal těch 90 řadovek, trochu si to ulehčuji
No a nakonec box, který jsem koupil primárně na vánoce, normálně bych si ho asi nekoupil
SPGU:
S boxu mám smíšené pocity, neříkám že je to průser ale prostě žádná karta kterou bych chtěl zařadit do své sbírky. Když to porovnám s ostatními boxi, tak tento dopadl asi nejhůře. Vše k dispozici.
Šťastné a veselé
Petr
Vánoce: Extraliga, Dukla, SPGU
- elektrikar
- Hvězda
- worlikk
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vánoce: Extraliga, Dukla, SPGU
Hooooonza Berger!!!
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vánoce: Extraliga, Dukla, SPGU
Neuvěřitelně nadupanej box ELH jsi chytil , takovou pěknou Unique Marks jsem neměl v 10ti boxech , ty jména na podpisech taky super Blizzard a Lukeš na Magic of the goalie parádní trefy. Ty SPGU od Upper Decku jsou takový všelijaký viděl jsem i hodně breaků na YT a fakt nevim proč ta série má pořád ještě v názvu Game Used , vždyť je tam všechno manufactured , ty Bannery jsou uplně šílený , je tam hrozně málo patch karet , hokejky už tam snad nejsou vůbec atd.
Je tam možnost najít nějaký fakt zajímavý karty co jinde nejsou ty glass , síťky z brány atd. Ale já bych si místo jednoho toho boxu SPGU raději koupil dva boxy Chance ligy a to myslim naprosto vážně , jsem přesvědčenej o tom že by mi udělali daleko větší radost než toto .
Je tam možnost najít nějaký fakt zajímavý karty co jinde nejsou ty glass , síťky z brány atd. Ale já bych si místo jednoho toho boxu SPGU raději koupil dva boxy Chance ligy a to myslim naprosto vážně , jsem přesvědčenej o tom že by mi udělali daleko větší radost než toto .