2022-23 MVP + 2021-22 UD Extended

Boxy otevřené sběrateli v měsíci září 2022.
Odpovědět
Steffa
Zkušený
Zkušený

2022-23 MVP + 2021-22 UD Extended

Příspěvek od Steffa »

Zdravím všechny sběratele,
rozhodl jsem se pro otvíračku nových MVP v očekávání pěkných inzertů a samozřejmě nějakých karet Detroitu. K tomu jsem přidal box Extended 21-22, aby box MVP necestoval tak sám.

Nejprve se pustíme do levnějších 2022-23 MVP:
V boxu je 20 balíčků po 8 kartách, největší lákadlo jsou podpisovky nebo nízko limitované paralelky Colors & Contours (green do 30 a purple do 3), tak jdeme na to.

Paralelky Ice Battles vkládané v každém balíčku jedna, nemá to sice žádnou cenu, nejsou moc pěkné, ale je příjemné vytáhnout z každého balíčku jednu "jinou" kartu a navíc povedlo se pár pěkných jmen... Vladař, Crosby, Raška...mě potěšil Barzal a Bertuzzi
Obrázek
Obrázek

Nováčci mi nic moc neříkají, ty nechám na posouzení Vám
Obrázek

Paralelky Silver Script (1:4), osobně se mi moc nelíbí, jsou hodně nevýrazné, ale Dostál je fajn
Obrázek

Naopak 20th anniversary jsou krásné, jednoduché karty, oproti skenům mě velmi příjemně překvapily, nadšený jsem samozřejmě z Larkina a Seidera
Obrázek

Domains vkládané 1:7, vzhledově tak trochu "pouťovka", ale jména fajn...
Obrázek

Encounters on ice 1:10 a gold verze 1:75, vzhledově zase nic moc, ale na goldce je aspoň Tavares do vedlejší sbírky (mimochodem, že je to gold jsem si všiml až teď při vkládání *rfl* )
Obrázek

Pinpoints 1:7 a gold verze 1:20, vzhledově moc povedené (i když každému se určitě líbit nebudou), o to víc potěšil Aho do vedlejší sbírky
Obrázek

A jdeme na Extended, očekávání bylo celkem velké, hlavně po tom, co jsem viděl několik breaků...Tentokrát bylo v boxu 24 balíčků a v každém z nich 8 karet

2006-07 Retro paralelky (opravdu nedokážu určit poměr vkládání, zřejmě 4 na box včetně young guns?) a french verze jedna na box - oboje ničím zajímavé karty, Pastrňák fajn
Obrázek

Young guns 6x na box, pro mě neznámá jména
Obrázek

Canvasky (4 na box), ty mám rád, jména pro mě spíš nic moc
Obrázek

Inzerty: Hologrfx (2 na box) a Dazzlers blue (1 na box) - jména pro mě obrovské zklamání, trochu to zachránil Draisaitl na SPx Finite v limitu /2999
Obrázek

1999-20 SPx - Marchand - 1 na box - oblíbenec to zrovna není, a teď přichází podle popisu 2 další hodnotnější karty - Drury v limitu /299 na Trilogy rare rookie a TRIPLE DIMENSIONS REFLECTIONS - Lundell - no děkuju pěkně *cry-a*
Obrázek

Retro YG Eklund a canvas YG Daws
Obrázek

V boxu ne mě čekal poslední balíček a já jsem byl....no řekněme trochu zklamaný, očekávání už byla 0, ale naštěstí se objevila alespoň malá záchrana v podobě Black diamond 4 star (vkládání 1:400) a jméno pro mě prostě Ideální :-D
Obrázek

Hodnocení: MVP je super produkt, u kterého si užijete rozbalování na 100% a to vše za, na dnešní dobu, super peníze, žádná bomba se nekonala, ale tady mi to vůbec nevadilo. A Extended? Když se na to dívám s odstupem, asi to nebylo zase tak špatné, produkt je víc zaměřený na nováčky, což by úplně tak nevadilo, ale hlavně je to pro mě taková nesourodá směsice všech možných inzertů, dyzajnově se mi líbí snad jen SPx Finite...všechno zachránila nakonec jedna jediná karta...takže jednou a dost :-)

Díky za Vaše reakce
Pro zájemce je většina karet volná na výměnu
Sergei Fedorov - 764/1135
Patrik Štefan - 256/639

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: 2022-23 MVP + 2021-22 UD Extended

Příspěvek od SugarRay »

Nezlob se na mě , ale to je jak kdyby to otvíral nějakej sběratel Pokemonů ,všude píšeš jména nic moc přitom tam jsou tup prospecti nebo hvězdy , nebo neznám to je zase jako kdybys sledoval v TV zase jenom Pokémony a né hokej , karty nic moc , jména nic moc , no zachránil to ten Ryamond , jako to mi pokálej hlavu . Nic ve zlym ale mě to fakt na?ralo jak jsi to okomentoval .
JInak ty karty super , ty MVP se mi moc líbí , pro mě jako fandu týhle série ty karty hodnotu maj i řadovky , škoda zase že stejně jako u UD series už neni jedna limitovaná karta na box .
Obrázek

Steffa
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Steffa »

SugarRay píše:
ned 11. zář 2022 11:16:50
Nezlob se na mě , ale to je jak kdyby to otvíral nějakej sběratel Pokemonů ,všude píšeš jména nic moc přitom tam jsou tup prospecti nebo hvězdy , nebo neznám to je zase jako kdybys sledoval v TV zase jenom Pokémony a né hokej , karty nic moc , jména nic moc , no zachránil to ten Ryamond , jako to mi pokálej hlavu . Nic ve zlym ale mě to fakt na?ralo jak jsi to okomentoval .
JInak ty karty super , ty MVP se mi moc líbí , pro mě jako fandu týhle série ty karty hodnotu maj i řadovky , škoda zase že stejně jako u UD series už neni jedna limitovaná karta na box .
Díky za reakci...
Měl jsem za to, že každý má právo na svůj názor a pohled na věc, proto taky všude píšu, "pro mě", abych náhodou někoho nenaštval, ale evidentně ani to nepomáhá...Je takový problém, že nemám přehled o nováčcích a nekupuju ty boxy kvůli nim? Chtěl jsem tady prezentovat obsah boxu, který tady ještě v breacích není, nechtěl jsem dělat přednášku o kvalitě jednotlivých hráčů...prostě mám své oblíbené hráče, které chci z boxu vytáhnout a když je tam nenajdu, jsem z toho zklamaný, proto mám jít raději sbírat pokemony??
Patrik Štefan - 256/639

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

Sugy, nechceš ubrat?

Tady kolega je fanda svýho týmu, na rozdíl od spousty rozbalovačů, co nemaj ani páru o tom, jak daný hráči hrajou - i ta naprosto nejznámější jména - a co jsou zač, hlavně, aby na tom udělali prachy.

Hejtit cizí brejk mi přijde dost na hlavu... ještě k tomu, když Steffa je prostě detroitskej fanoušek a jen chtěl víc detroitských karet.

Jestli tvoje pošta byla reklamou na sběratelství, tak tenhle tvůj mozkovej průjem je dokonalým opakem. Možná si to psal s horkou hlavou, nechceš se teď Steffovi s odstupem za ty slova omluvit?

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Já jsem za to rád že jsi to tady dal , to je jasný , zvlášť když tady toho poslední dobou moc neni , možná někde na FB se brejkuje atd. ale tady nikdo nic nedává , jenom mi to přišlo jako kdyby k tomu přišel člověk co vůbec nesleduje hokej , neměl k tomu vztah a základní ponětí kdo tam hraje atd. rozbalil si box a pak to okomentoval nic víc , jinak za ten break dík :thumbup:
Obrázek

Bianconero
Legenda
Legenda

Příspěvek od Bianconero »

Ty krabe, ty Pinpoints? Naprosto skvělý! Píšu to poslední dobou u vícero insertních setů, ale musím opět, kdybych neměl sbírek už po pr.del, tak zakládám novou. :D

Hlavně gratulace k detroitským plejerům. Za mě parádní break, byl bych nad míru spokojený, zvlášť ten Raymond na konec? Úžasná tečka. :thumbup:
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

standish
Veterán
Veterán

Příspěvek od standish »

Není náhodou ten Kreider na 20th Anniversary Gold paralelka? Každopádně krásný break, super karty. Pinpoints pro mě také moc povedená karta, škoda, že na této kartě není nikdo z Colorada. :( . Bude něco k dispozici, měl bych zájem o toho Newhooka? :) :thumbup:

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

S těma pinpoints mě napadlo to samy, Bianco :D

Jinak škoda, že není aspoň jedna, dvě anniversary conturka na box, místo všech těch kolotočářskejch insertů s vlajkami.
Naposledy upravil(a) Tie dne pon 12. zář 2022 8:16:36, celkem upraveno 1 x.

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

standish píše:
pon 12. zář 2022 7:11:07
Není náhodou ten Kreider na 20th Anniversary Gold paralelka? Každopádně krásný break, super karty. Pinpoints pro mě také moc povedená karta, škoda, že na této kartě není nikdo z Colorada. :( . Bude něco k dispozici, měl bych zájem o toho Newhooka? :) :thumbup:

Ano, je to hit boxu ten Kreider. Dávají tam buď tuhle, nebo tu jednu anniversary conturku, co jsem koukal.

Steffa
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Steffa »

standish píše:
pon 12. zář 2022 7:11:07
Na umělým světle to tak nevypadá, ale na denním už je ten rozdíl trochu vidět, takže to tak bude ;-)
Newhook je volný
Patrik Štefan - 256/639

salwan
Nováček
Nováček

Příspěvek od salwan »

ja by som povedal, ze tvoj extended box bol nadpriemerny *nevim* gratulka

Odpovědět

Zpět na „Září/September 2022“