rozhodl jsem se pro otvíračku nových MVP v očekávání pěkných inzertů a samozřejmě nějakých karet Detroitu. K tomu jsem přidal box Extended 21-22, aby box MVP necestoval tak sám.
Nejprve se pustíme do levnějších 2022-23 MVP:
V boxu je 20 balíčků po 8 kartách, největší lákadlo jsou podpisovky nebo nízko limitované paralelky Colors & Contours (green do 30 a purple do 3), tak jdeme na to.
Paralelky Ice Battles vkládané v každém balíčku jedna, nemá to sice žádnou cenu, nejsou moc pěkné, ale je příjemné vytáhnout z každého balíčku jednu "jinou" kartu a navíc povedlo se pár pěkných jmen... Vladař, Crosby, Raška...mě potěšil Barzal a Bertuzzi

Nováčci mi nic moc neříkají, ty nechám na posouzení Vám

Paralelky Silver Script (1:4), osobně se mi moc nelíbí, jsou hodně nevýrazné, ale Dostál je fajn

Naopak 20th anniversary jsou krásné, jednoduché karty, oproti skenům mě velmi příjemně překvapily, nadšený jsem samozřejmě z Larkina a Seidera

Domains vkládané 1:7, vzhledově tak trochu "pouťovka", ale jména fajn...

Encounters on ice 1:10 a gold verze 1:75, vzhledově zase nic moc, ale na goldce je aspoň Tavares do vedlejší sbírky (mimochodem, že je to gold jsem si všiml až teď při vkládání

Pinpoints 1:7 a gold verze 1:20, vzhledově moc povedené (i když každému se určitě líbit nebudou), o to víc potěšil Aho do vedlejší sbírky

A jdeme na Extended, očekávání bylo celkem velké, hlavně po tom, co jsem viděl několik breaků...Tentokrát bylo v boxu 24 balíčků a v každém z nich 8 karet
2006-07 Retro paralelky (opravdu nedokážu určit poměr vkládání, zřejmě 4 na box včetně young guns?) a french verze jedna na box - oboje ničím zajímavé karty, Pastrňák fajn

Young guns 6x na box, pro mě neznámá jména

Canvasky (4 na box), ty mám rád, jména pro mě spíš nic moc

Inzerty: Hologrfx (2 na box) a Dazzlers blue (1 na box) - jména pro mě obrovské zklamání, trochu to zachránil Draisaitl na SPx Finite v limitu /2999

1999-20 SPx - Marchand - 1 na box - oblíbenec to zrovna není, a teď přichází podle popisu 2 další hodnotnější karty - Drury v limitu /299 na Trilogy rare rookie a TRIPLE DIMENSIONS REFLECTIONS - Lundell - no děkuju pěkně

Retro YG Eklund a canvas YG Daws

V boxu ne mě čekal poslední balíček a já jsem byl....no řekněme trochu zklamaný, očekávání už byla 0, ale naštěstí se objevila alespoň malá záchrana v podobě Black diamond 4 star (vkládání 1:400) a jméno pro mě prostě Ideální

Hodnocení: MVP je super produkt, u kterého si užijete rozbalování na 100% a to vše za, na dnešní dobu, super peníze, žádná bomba se nekonala, ale tady mi to vůbec nevadilo. A Extended? Když se na to dívám s odstupem, asi to nebylo zase tak špatné, produkt je víc zaměřený na nováčky, což by úplně tak nevadilo, ale hlavně je to pro mě taková nesourodá směsice všech možných inzertů, dyzajnově se mi líbí snad jen SPx Finite...všechno zachránila nakonec jedna jediná karta...takže jednou a dost

Díky za Vaše reakce
Pro zájemce je většina karet volná na výměnu