2006-07 BaP Portraits
- LawyerKena
- Nováček
2006-07 BaP Portraits
Box staršího data, pro mě zajímavý box v tom, že v každým balíčku (čti kartonová obálka veliká jako A4 papír) je jeden, někdy i více podepsaných hráčů na fotokartě o USA velikosti 8x10 rozměru, podpisy nejsou hard-signed + v každém balíčku jedna Jersey karta.
Box obsahuje 6 balíčků , jeden balíček má 4 karty - 1 řadovku, 1 Rookie kartu, 1 Jersey a 1 podepsanou foto kartu 8x10
BaP garantuje že jeden z balíčků bude mít ty podepsaný fotokarty dvě, což se tak stalo + v jednom balíčku byla fotokarta dual auto.
Jelikož mám rád podepsaný karty tak tenhle box za to stál, byl mi dovezen kamarádem z USA takže byl i cenově přijatelný - na Naše celkem za 4000,-
Mě se na těch podepsaných líbí to, že si je můžeš zarámovat a nechat si je vystavit v nějaký klubovně a fotky jsou zpracováním ve velmi vysoké kvalitě.
Jediný co tomu chybí je to že nejsou hardsigned ale pochopení pro to mám. Suma sumárum jsem vytáhnul 6x jersey, 6x Rookie a 8x podpisy.
Konkrétně mě potěšila rookie P.Kessel a E.Malkin, na jersey S.Crosby a podpesaný se mi líbí všechny. Zde přikládám mimo 6 ti řadovek všechno z tohoto boxu.
Série Be a Player pro mě byla vždy jedna ze serií, která mě potěšila. Ale první box jsem si otevřel až teď v neděli. Skoro po 30 letech, co BaP znám.
Box obsahuje 6 balíčků , jeden balíček má 4 karty - 1 řadovku, 1 Rookie kartu, 1 Jersey a 1 podepsanou foto kartu 8x10
BaP garantuje že jeden z balíčků bude mít ty podepsaný fotokarty dvě, což se tak stalo + v jednom balíčku byla fotokarta dual auto.
Jelikož mám rád podepsaný karty tak tenhle box za to stál, byl mi dovezen kamarádem z USA takže byl i cenově přijatelný - na Naše celkem za 4000,-
Mě se na těch podepsaných líbí to, že si je můžeš zarámovat a nechat si je vystavit v nějaký klubovně a fotky jsou zpracováním ve velmi vysoké kvalitě.
Jediný co tomu chybí je to že nejsou hardsigned ale pochopení pro to mám. Suma sumárum jsem vytáhnul 6x jersey, 6x Rookie a 8x podpisy.
Konkrétně mě potěšila rookie P.Kessel a E.Malkin, na jersey S.Crosby a podpesaný se mi líbí všechny. Zde přikládám mimo 6 ti řadovek všechno z tohoto boxu.
Série Be a Player pro mě byla vždy jedna ze serií, která mě potěšila. Ale první box jsem si otevřel až teď v neděli. Skoro po 30 letech, co BaP znám.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- LawyerKena
- Nováček
Re: 2006-07 BaP Portraits
Se mi sem všechno nevešlo jak je to veliký ty 8x10, tak holt takto
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- LawyerKena
- Nováček
- elektrikar
- Hvězda
Na podpisech super jména, jersey cry Sida taky není k zachození, box super
- SteveRogers92
- Legenda
Za mě Kariya a Weber super
MVP 14-15 Base set. 9 ze 300
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je parádní série , ty velký oversize karty jsou nádherný , taky bych chtěl zkusit jeden box , ale ty fotky bych nikde nevystavoval protože ty podpisy ti hned vyblednou ikdyby to byli hard signed karty , ty samolepky ještě dřív , ty podpisy zmizí , takže to schovat spíš někam do tmy .
- SteveRogers92
- Legenda
Přesně.SugarRay píše: ↑čtv 18. srp 2022 6:08:59Tohle je parádní série , ty velký oversize karty jsou nádherný , taky bych chtěl zkusit jeden box , ale ty fotky bych nikde nevystavoval protože ty podpisy ti hned vyblednou ikdyby to byli hard signed karty , ty samolepky ještě dřív , ty podpisy zmizí , takže to schovat spíš někam do tmy .
MVP 14-15 Base set. 9 ze 300
- LawyerKena
- Nováček
Krabici ani ty kartonový obálky jsem nevyhodil, takže jsem ty podpisy zandal hezky zpět, jen jsem si napsal na to co v něm je za hráče, hezky zadělal a uklidil tam kde vládne tmaSugarRay píše: ↑čtv 18. srp 2022 6:08:59Tohle je parádní série , ty velký oversize karty jsou nádherný , taky bych chtěl zkusit jeden box , ale ty fotky bych nikde nevystavoval protože ty podpisy ti hned vyblednou ikdyby to byli hard signed karty , ty samolepky ještě dřív , ty podpisy zmizí , takže to schovat spíš někam do tmy .
Ved ale spominal si klubovnu. Tam nemusi byt denne svetlo, tak to je snad OK pre karty.
::::::::::::: Lecavalier: 1029 ::::::: Luongo: 725 ::::::::::::