Ahoj,
vítejte u mého vánočního brejku ,jako že boxy budu mít doma na vánoce jsem nečekal ale že budou mít kluci slovenský měsíc zpoždění jsem opravdu nečekal. Navíc jejich vyjádření na FB vypadala optimisticky, ale to asi jen vypadala. Vzal jsem k tomu ještě pár balíčků.
Co nás čeká:
repre: tajně jsem si přál ten golmanský insert, karty příjemné na dotek
korunky: Marc-Andre Fleury /575, Luongo /850, dva limity spokojenost
platinum: podpis super, navíc rainbow, karta na živo nádherná, jen to jméno je horší no
signature serie: kariéra hezká, ale to nelegální sázení mu jméno asi trochu zhoršilo
promo balíčky:
1box:
gold paralel /99
rivals: v boxu má být jeden, já měl dva
loga + debut date:
FF:
klub legend a podpis:
2box:
gold paralel /99
inserty:
podpis + klub legend:
Hodnocení:
S brejkem spokojenost, balíčky nad očekávaní.
U blaster boxů jsem dostal co jsem očekával, musím říct že cena odpovídá výkonu. Jediný co mě mrzí je že si chci posbírat základní karty Sparty a Klubu legend a Pitáka jsem měl 2x . A jako vždy jsem měl víc karet slavie než Sparty (v řadovkách 9:4). Ta brožurka "průvodce" si myslím že je taky super. Jediný co stojí za prd jsou ty data vydání nevydání a kumunikace a vyjadřování.
Vše krom Sparty a jednoho Pitáka k dispozici
Děkuji za pozornost
Petr
Blaster box FORTUNA:LIGA 2021/22 – 1. série - 2x
- elektrikar
- Hvězda
-
- Opora
- Kontaktovat uživatele:
Re: Blaster box FORTUNA:LIGA 2021/22 – 1. série - 2x
Díky za brejk Petře.
K vydání fotbalu se nemá cenu vyjadřovat, hlavně, že to je už celý venku ... co budeme řikat na hokej .... až to vyjde na jaře
Pěkně jsi pochytal Hložana a já si zrovna řikal, Piták dvakrát, logo na betla ale nakonec asi ok, jak píšeš. Tak ať se Ti to povede sesbírat, co chceš
K vydání fotbalu se nemá cenu vyjadřovat, hlavně, že to je už celý venku ... co budeme řikat na hokej .... až to vyjde na jaře
Pěkně jsi pochytal Hložana a já si zrovna řikal, Piták dvakrát, logo na betla ale nakonec asi ok, jak píšeš. Tak ať se Ti to povede sesbírat, co chceš