Po hodně dlouhé dostal jeden kamarád chuť rozbalit si nějaký ten box. Mně zase chybělo nějaké to příslušenství a tak se objednal box nejnovějšího produktu od Upper Decku, Extended.
Bonusové balíčky, děkujeme
Subset k All star game. Trochu mě to vrátilo do klasických Prosetek
Dva insertíky HoloGrFX a ještě dvě později nalezené karty k ASG
Pasta /2999, Clear Cut Andrew Cogliano, black Printing Plate Nicklase Backstroma a Kaprizov na Rookie class Silver script. Na toho Backstroma jsme koukali jak telata na nová vrata...
Chybět nemohly ani Young Guns karty a zde nechám posouzení na vás
Do sbírek přibylo kamarádovi pár gólmanů a tady trochu závidím toho Kořenáře... Na mě zbyli dva Jezdci
Box ale skrýval ještě jednu kartu a jako na potvoru jsem ji otevřel z balíčku... Má první karta Alexe Lafreniera
Extended sice nabídly pár duplikátů base karet, ale to nemohlo zkazit nadšení z breaku a už vůbec z vytažených karet.
Extended 2020-21
Extended 2020-21
Sbírám New York Rangers: 5158 ks k 9. 4. 2023
Most wanted: Nakládal na Fleer Showcase 2016-17
Most wanted: Nakládal na Fleer Showcase 2016-17
- freddy-NJD26
- Legenda
-
- Hvězda
Re: Extended 2020-21
Ahoj, podle mého velmi podařený box. Backstrom skvělá trefa, Kaliyev je nadějný nováček, Mackey a Romanov také nehrají špatně, na a Kořenář potěší. Jen je škoda, že jsou zrovna tolik ceněné Young Guns složené z fotek jak na inzert Portraits. Skoro bych se přimlouval za nějaký hezký záběr z farmy, než za portrét s dresem z NHL. V tomto ročníku je jich navíc hodně.
- Chrostik
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Vtipne je, ze taky Korenar ma 10 zapasov v NHL a dali mu tam fotku nie zo zapasu... pritom ten Cam Johnson nema odohraty ziadny zapas v NHL a posledne dve sezony nebol ani len v AHL, iba v ECHL
tento boxík asi nezklame a taková třešínka je Alexis, velká gratulace!!!
Fajn trefy v boxe. Ten Kaprizov je volny?
Zbieram Kirilla Kaprizova
Bývalý zberateľ basketbalistu Larryho Hughesa (ešte ostalo mnoho jeho aj iných basketbalových kariet, kto má záujem kontaktujte ma). Hokejový tradelist sa pomaličky bude rozrastať tiež
https://eazyi.rajce.idnes.cz/
Bývalý zberateľ basketbalistu Larryho Hughesa (ešte ostalo mnoho jeho aj iných basketbalových kariet, kto má záujem kontaktujte ma). Hokejový tradelist sa pomaličky bude rozrastať tiež
https://eazyi.rajce.idnes.cz/