Jasný, o tom žádná... s Kladnem souhlas.Bianconero píše: ↑ned 28. srp 2022 15:15:46Problém není mezi 29.8. a 1.9., problém je, že to mělo vyjít před 3-4 měsíci. A u podpisů se zdráhali Jágrovi zaplatit a měly pořád s něčím problém, což se ale dalo vyřešit tím, že by zvedli zadky a zajeli s prosíkem a cashem na Kladno.
Z obchodního hlediska to není dobré hlavně pro ně... Chtěl jsem říci, že možná někdy děláme z komára velblouda. Někdy řešíme strašný kraviny... obecně, přitom nejde o nic tak zásadního. Asi nikdo z nich zájem na pozdním vydání nemá. Ale prostě se to stalo. Že se měly připravit lépe, to je jasné každému dítěti. Ale pokud mají zpoždění i daleko větší firmy, já osobně pro toto mám pochopení a to nejsem žádný jejich velký fanda. Osobně jim vyčítám jiné věci a i jim to otevřeně píši. Když to udělá UD, je to na pytel a lidi nadávají, ale tady mi to přijde, že to je někdy až za hranou, protože to je prostě "doma"...
Co se týče ceny té dual podpisovky, nedivil bych se, kdyby šla k někde mezi 5 až 10000,- Kč, ale já bych to osobně nedal:-).