UD 2020-2021 - series 2 Gravity

Boxy otevřené sběrateli v měsíci dubnu 2021.
Odpovědět
paulusu
Hvězda
Hvězda

UD 2020-2021 - series 2 Gravity

Příspěvek od paulusu »

Rozhodl jsem se oteřít UD 2020-2021 series 2 Gravity. Tento druh boxu jsem otvíral poprvé a byl jsem plný očekávání, co vytáhnu. Ohledně plnění jsem věděl jen to, že by měl obsahovat 9 YG, zbytek měl být překvapení. Tady najdete výsledek:

OPC - vytáhl jsem super jména - Francouz, Lafreniere, McMihael, Kravtsov a další
Obrázek
Obrázek

Potraits - sestava by potěšila především sběratele Sharks
Obrázek

Canvas - potěšil Tatar
Obrázek

Dazzlers - tady jsem byl překvapen - 5 karet jsem nečekal a navíc super hráči - Tavares, Byram, ...
Obrázek

Young guns - pro mě ta nejdůležitější část - sestava se povedla - všechny jdou do sbírky
Obrázek

A nakonec jsem nechal ještě dvě karty, těžko říci, kterou z nich považovat za hit boxu

první je Young guns Canvas Dylan Cozens

Obrázek

druhou je John Tavares - team Canady Program of excellence - tady jsem ani nevěděl, že jde takové jméno na těchto kartách najít

Obrázek

Gravity box hodnotím jako super variantu, za mě palec nahoru a pro mě určitě lepší varianta než hobby box - za méně peněz toho dostanu více

Po otevření tohoto boxu jsem objednal další, včera jsem začal s rozbalováním a musím říst, že zatím i druhý box vypadá velmi dobře, brzy najdete i zde.

Co se týče vytažených karet, klasické YG jdou do sbírky, vše ostatní je k dispozici na výměnu.

link na rajče s obsahem bozu i zde https://paulusupa.rajce.idnes.cz/UD_202 ... _2_Gravity

mapko
Legenda
Legenda

Re: UD 2020-2021 - series 2 Gravity

Příspěvek od mapko »

dakujem za dobry tip, jeden som do breaku kupil

Odpovědět

Zpět na „Duben/April 2021“