Zdravím, pred pár dňami mi došli boxy nových Series 2, ale chcel som vydržať pár dní a otvoriť si ich až v kľude, pri hokeji. Nakoniec to vyšlo na prvého apríla, tak teda uvidíme či si zo mňa v UD spravili srandu alebo naopak... Cieľom bolo si prvýkrát užiť takúto väčšiu otváračku, pochytať nejaké fajné mená na Young Guns a pritom pekné Canvasky do zbierky. No a v kútiku duše mi tak vyskakovali Kaprizov a Stutzle. Posúďte sami, či sa to podarilo. Mimochodom cieľom bolo aj nazbierať celý base set, čo prezradím že bolo úspešné
Na začiatok inzerty, ktorých je podľa mňa "viac než dosť" a to OPC update, tu bol fajn Alexis, Red Border Zamulu, Pavel Francouz a aj kartička Tampy je pekná.
Prejdeme na ako vždy krásne canvasky, ku ktorým som pridal jedinú jersey kartu z týchto 2 boxov.
A teraz výber nováčikov na young guns a rookie portraits, Young Guns mohli byť aj lepší, ale tak Kaše, Šarangovič sú fajn. Aj tu sa podaril Alexis, ale na portraits.
A na koniec ostatné inzerty, Dazzlers Pink je fajn trefa si myslím, rovnako aj Fluorescence. French variations som našťastie našiel na prvý krát a nemusel som pozerať dokola všetky base..
No a nakoniec top hity, konkrétne tieto 2 karty, Sorokin je dobré meno a Canvaska Program of Excellence tiež potešila
Nemôžem povedať že som úplne spokojný, ale tak užil som si to, boli tam aj dobré trefy a to je hlavné . Ak by ste mali o nejaké záujem tak napíšte, o pár dní sa objavia aj na mojom ACC.
No, tak teda okej ešte tam boli dvaja
Nejaký rus a nemec...
Čiže paráda
2x UD Series 2 2020-21
- Cedric3003
- Zkušený
2x UD Series 2 2020-21
Zbieram karty Tomáša Tatara
ACC: https://lnk.sk/gcos
ACC: https://lnk.sk/gcos
-
- Hvězda
Re: 2x UD Series 2 2020-21
docela dobrý jsou ty dvě poslední karty. jsou tam i horší jména
takže velká gratulace!!!
takže velká gratulace!!!
Mike Modano!!!
Myslím, že si otevřel 2 vynikající boxy, veliká gratulace!!!
Ale jo, šlo to
Gratulace.
Nejhezčí karta je stejně Canvaska Kuempera
Gratulace.
Nejhezčí karta je stejně Canvaska Kuempera