Zdravím,
tak jsem neodolal a zakoupil ještě jeden box kartiček letošního ročníku Fortuna ligy. Cíl byl jasný: vytáhnout na druhý pokus Unique Mark a co nejvíc Slávistů. Na fotkách níže můžete sami posoudit, jak se mi to podařilo.
Base
Bright Future a Foreign Forces
Limited Gold /99
Limited Black /19 a Klub legend
Podpisy a hlavní HIT boxu
Tak škoda, Unique Mark zase nic. Ale myslím, že box velmi slušný - měl jsem štěstí na dobrá jména a pozitivní je, že netahám nudný jednobarevný jersey.
SportZOO FORTUNA:LIGA 2020/2021 Exclusive box, part II
-
- Opora
- Kontaktovat uživatele:
Re: SportZOO FORTUNA:LIGA 2020/2021 Exclusive box, part II
Díky za brejk, Musa na devatenáctce je pro Tebe určitě pěkný počin. Povedená série karet.
Díky, trefa je to super, ale tu kartu jsem už prodal. Rozhodl jsem se tyhle /19 limity nesbírat. Hráči zvučnějších týmů na Limited Black chodí za poměrně vysoký částky a sesbírat všechny by bylo prostě drahý. Hlavně já na nich ani nevidím nic speciálního, proč bych ty "devatenáctky" potřeboval mít a co by nějak ospravedlňovalo jejich cenu - speciální efekt na přední straně a nízký limit na straně zadní na tom nic nezmění. Myslím, že je lepší si pořídit podpis nebo jersey...
Jinak jersey Housky jsem vyměnil za jersey Ševčíka
Jinak jersey Housky jsem vyměnil za jersey Ševčíka
-
- Opora
- Kontaktovat uživatele:
Máš pravdu, některé karty chodí opravdu za rakety. Tím, že je to dobrá trefa jsem neměl na mysli je zkompletovat. Ale právě že to dává i dobrou možnost třeba za něco vyměnit anebo jak píšeš, prodat.
Budu se těšit na další brejk
Budu se těšit na další brejk