2019-20 Allure Hobby box č. 2

Boxy otevřené sběrateli v měsíci březnu 2021.
Odpovědět
pvonv
Zkušený
Zkušený

2019-20 Allure Hobby box č. 2

Příspěvek od pvonv »

Jsem rád, že kolega DJjandy (tímto ho zdravím) ;) otevíral taky tento box a můžeme si je porovnat.

Je to již můj druhý otevřený box Allure, ten první se docela povedl http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... 20#p251499. Krásné base karty, spousta paralelních, barevných a ořezaných verzí, přijatelná cena a navrch podpis a nějaká ta memo karta. Povedená sestava nováčků a zatím přijatelná cena.

Takže začneme obyč. nejpovedenejšími nováčky. Base karty jsou stejné jen bez nápisu ROOKIE.
Obrázek

Paralelní verze nováčků.
Obrázek

Inserty TOP 50
Obrázek

Další inserty. Bez toho Open Ice bych se obešel. Ale to se opakuji z minula.
Obrázek

Pak parádní White Rainbow a Red Rainbow
Obrázek

A TOP 3 hity bez určení pořadí.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Zelený TOP 50 z Los Angeles je limitován do /50.

Po rozbalení jsem byl trochu zklamán, ale když jsem si karty pak skládal a zjistil, že skutečných base karet byla sotva jedna třetina a dvě třetiny zabraly ty "lepší" karty, tak zklamání opadlo. Sice se nepovedla žádná extra nízko limitovaná karta nebo podpis lepšího hráče, ale spokojenost převládá.

peldap
Veterán
Veterán

Re: 2019-20 Allure Hobby box č. 2

Příspěvek od peldap »

myslím, že velmi dobrý box. Pro mě asi nejlepší karty McDavid a AU Mikheyev, veliká gratulace!!!

DJjandy
Legenda
Legenda

Příspěvek od DJjandy »

Vy mi s tím zdravením dáváte. *lgh*
Jinak bych řekl, že ty naše boxy si byly celkem podobné, ty si tam měl o jednu limitovanou kartu navíc. ;) U zelené Top 50 škoda jména, když už si trefil zde všemi velmi oblíbené LA, tak tam aspoň mohl být Grundstrom, nebo teda Lizotte a ne Prochorkin, který je už zpět někde v KHL.
Jinak jméno na podpisu se mi zdá taky docela v pohodě, slušný nováček a navíc z Toronta se asi určitě počítá. Jinak jak tak čtu, tak si na to měl podobný názor jako já, mě tam prostě taky chyběla nějaká ta nízkolimitovanější paralelka, ale jinak box opravdu na pohodu.

Díky za ukázku!
#1 Anže Kopitar 770 karet https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 409688fde0
#2 Jonathan Quick 407 karet https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... a210f62270
#3 LA Kings 3300+ karet

pvonv
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od pvonv »

DJjandy píše:Vy mi s tím zdravením dáváte. *lgh*
Jinak bych řekl, že ty naše boxy si byly celkem podobné, ty si tam měl o jednu limitovanou kartu navíc. ;) U zelené Top 50 škoda jména, když už si trefil zde všemi velmi oblíbené LA, tak tam aspoň mohl být Grundstrom, nebo teda Lizotte a ne Prochorkin, který je už zpět někde v KHL.
Jinak jméno na podpisu se mi zdá taky docela v pohodě, slušný nováček a navíc z Toronta se asi určitě počítá. Jinak jak tak čtu, tak si na to měl podobný názor jako já, mě tam prostě taky chyběla nějaká ta nízkolimitovanější paralelka, ale jinak box opravdu na pohodu.

Díky za ukázku!

Všimnul jsem si, že je to tu celkem populární a pozdrav nikoho neurazí :lol:

Je to tak, oba boxy byly na pohodu. Asi bych si ho s tvým vyměnil, nebo alespoň Open Ice za tu paralelku Pewter, která je opravdu nádherná a to nehledě na jméno. Ale Open Ice bude mít brzy jiného majitele :) Ony vůbec všechny paralelky z téhle série jsou parádní. Tampa tam má pro mě dost hráčů. Akorát škoda, že se ne úplně dobře shání.

Odpovědět

Zpět na „Březen/March 2021“