Ahoj všem sběratelkám a sběratelům,
připravil jsem si pro vás v pořadí již 17 pokračování breaků boxů z roku 2020, tentokráte se jedná o třetí obsahově nejpovedenější otevíračku minulého roku. Složení boxů je následující 98-99 Black Diamond, 01-02 Parkhurst a 06-07 BeeHieve. Hodnocení nechám na Vás...
začneme s Black Diamond - řadovky klasické Black Diamondy se spoustou super jmen
součástí base setu jsou i karty juniorů
na paralel kartách se povedla skvělá jména Forsberg, Osgood, Morrison, Leetch
na závěr byl luxusní insert CuJa
druhým v pořadí byl box Parkhurst - na tento box jsem byl velmi zvědavý a čekal co přinese...
namísto kartónků (blastrů) jsou zde tyto redemption bodíky - za mě super nápad
vrcholem boxu byly reprint retro karty legend
nakonec šel na řadu box Beehieve - každý balíček obsahoval jednu oversized kartu a balíček karet klasických rozměrů, garantovaná byla jedna jersey a jedna podpisovka
samozřejmě nesmí chybět karty nováčků
ukázka oversized karet a porovnání s normál kartou
za mě super nápad zapojit i legendy
povedla se i jedna paralel oversized karta a rovnou vítěz Maurice Richard Trophy
jména na ostatních paralel netřeba komentovat - prostě parádička
super nápad jsou za mě i karty s natištěným podpisem
bohužel podpisovka byla prošlá redemption, štěstí bylo, že jméno je slabší...
jersynka na konec se povedla
Konec rozbalovačky to není, dlužím vám důvod, proč byla tato otevíračka, tak úspěšná a ty důvody jsou hned tři...
na třetím fleku se umístila karta, kterou si strašně moc přeji vytáhnout z boxu, škoda jen, že jde o natisknutý podpísek, i tak udělala obrovskou radost a zůstává ve vedlejší sbírce
na druhém fleku se pro znalce boxu 01-02 Parkhurst umístila ceněná triple jersey s parádním obsahem jmen z CZ/SK pohledu Hossa, Alfredson, Bonk v limitu 30 - taktéž zůstává u mě doma
no a na závěr jedna karta
.
.
.
.
.
větších rozměrů
.
.
.
.
.
.
.
s podpisem
.
.
.
.
.
.
tentokrát hard
.
.
.
.
.
.
.
zaslouží si ty tečky
.
.
.
.
.
.
když se nepovedl Jarouš, tak se dámy a pánové povedl
.
.
.
.
.
Mr. Dominik Hašek 06-07 Beehieve PhotoGraphs SP
a ještě porovnání s kartou normálních rozměrů
Dominik taktéž zůstává ve sbírce akorát bych moc rád sehnal one touch holder na A5 rozměr... Díky za pozornost a brzy se opět ozvu.
retrobreak (část 17) 3 boxy
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: retrobreak (část 17) 3 boxy
Paráda! Gratulace k parádním kartám. Hašek, taková třešnička na dortu....
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.
Gratulace k Haskovi, ten je perfektni. Akorat bohuzel nejde precist, kdo je na te prosle redemption. A taky by me zajimalo, jestli v tom boxu parkhurst nebyly zadne paralelky. Ty by tam byt mely ne? Diky za info a jeste jednou grats! Luk.
Sbírám karty golmanů NHL, KHL a ELH z jejich prvních sezón.
Sbírám řadové a podepsané karty hráčů a brankářů v českém a československém národním dresu.
Sbírám řadové a podepsané karty hráčů a brankářů v českém a československém národním dresu.
Byla tam jedna silver a na ni Martin Straka, uplne jsem na nej zapomnel. Redemption nemam ted u sebe, ale vzhledem k Hasanovi me netrapila
- superman66
- Legenda
Jestli to luštím dobře, a je možné že nikoli, protože to je prakticky nečitelný.. tak to vypadá, že ta redemption je Marc Savard. Pokud ano, asi bych neřekl slabší jméno.. přes 800 zápasů v NHL a přes 700 bodů
Ale Hašan naprostá paráda, to by mi Savard byl taky ukradenej
Ale Hašan naprostá paráda, to by mi Savard byl taky ukradenej
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
- hokejcards
- Hvězda
Hašek supeeeer!
- SteveRogers92
- Legenda
Tak já bych byl spokojený s kterýmkoliv boxem. A ona redemption je slabší hlavně co se inkoustu týče.
MVP 14-15 Base set. 9 ze 300
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150
kamarade ja som takych BeeHive otvoril snad 10 a nikdy som tam nic take nevidel
gratulujem!
gratulujem!
https://www.facebook.com/groups/958587620819907/
Jagr 2.394 ks; Lemieux 969 ks
Zbierka Jagra - zatial len cast https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 618a398325
Jagr 2.394 ks; Lemieux 969 ks
Zbierka Jagra - zatial len cast https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 618a398325