Ahojte,
pridávam vianočný break boxu, ktorý som musel mať okamžite, keď som ho uvidel na shope Práve tieto Topps alebo O-Pee-Chee boli totiž prvé karty, ktoré som si ako chlapec kupoval v stánku a neveril som, že si ich ešte niekedy budem môcť rozbaliť.
Ide o ročník 2003-2004 a v boxe je 36 balíčkov po 10 kariet. Ospravedlňujem sa za kvalitu fotiek, ale momentálne mám k dispozícii iba mobil:
Bolo to obdobie, keď hralo v NHL obrovské množstvo Čechov a Slovákov, ktorých pridávam ako ukážku radových kariet:
Subset Bash Master a na ňom tvrdí muži vtedajšej NHL:
Parádne inzerty International Idols a Own the Game:
Reprinty a jedna dávno prepadnutá RC redemption:
V boxe boli aj tri blue paralelky a mená na nich sa naozaj podarili:
Pre mňa najkrajšia karta boxu Stanley Cup Heroes Grant Fuhr (pomer vkladania 1:40):
A hitom boxu sa stal vintage buyback Bobyho Hulla, ktorý je vkladaný v pomere 1:112 Karta je z roku 1977, keď Bobby a Winnipeg hrávali v niekdajšej WHA, ktorá mala byť konkurenciou pre NHL. Určite zaujímavá karta a veľké prekvapenie, ktoré som v boxe fakt nečakal:
Mňa teda box rozhodne potešil, bola to pekná nostalgická spomienka na karty, na ktorých som vyrastal, a tiež na najlepšie časy slovenského hokeja
O-Pee-Chee 2003-04 hobby box
O-Pee-Chee 2003-04 hobby box
Derek Forbort (Kings) - 50
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: O-Pee-Chee 2003-04 hobby box
Pěkný break... Parádní karty, gratulace! Já tyhle staré Topps / OPC mám rád a myslím, že nemůžou zklamat.
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.
-
- Veterán
Pěkný box,ale hlavně famózní Fuhr
Fantastický Hull, perfektní Fuhr, mňamózní Belfour na paralelce. Plus reprint Maria. A ty inserty... jako jeden z nejhezčích brejků za poslední měsíce.
Perfektný brejk, super séria, z môjho pohľadu super výber boxu.
Organizátor KExpo - burzy hokejových kartičiek v Košiciach:
https://www.facebook.com/kexpokosice
Zbieram: Dominik Hašek (cca 1110 kariet), Andrej Sekera (92 - k 9. 11. 2023) a všetko čo ma zaujme Budem rád za akékoľvek ponuky do SZ.
https://www.facebook.com/kexpokosice
Zbieram: Dominik Hašek (cca 1110 kariet), Andrej Sekera (92 - k 9. 11. 2023) a všetko čo ma zaujme Budem rád za akékoľvek ponuky do SZ.
Ďakujem pekne za reakcie, ja tento box môžem naozaj len odporučiť
Derek Forbort (Kings) - 50