Jestli vadí, že je to v brejkách, přehodím do pošty

Jsi normalni, ze to hodis sem?? Dej to do posty jako kazdej normalni clovekHeppig píše:
Jestli vadí, že je to v brejkách, přehodím do pošty
No říkal jsem si, že mi to k tobě nepasuje, ale tahle doba už zamávala s intelektem větších bourákůDaveBrownsound píše:Tvl Honzo, vzdyt si delam ocividne p***lTo byla reakce na to, ze tohle snad nemuze nikomu vadit
)
Mel jsi mu to tam taky napalit, si o to rikalJirzik-ACS píše:já jsem se chtěl přidat a ze srandy tě tady taky vypičovat, že to sem dáváš, ale asi jsem taky pomatenec se zvloáštnim smyslem pro humor:)
takže dík za brejk, karty parádní a per to sem dál!!!
Nemůžu mluvit za ostatní, ale já ho sbírám protože ho znám osobně. Byl u nás s jeho tátou i v podcastu. Člověk (laik jako já) pak vnímá ten zápas trošku jinak, když se na něj může zeptat. Plus si myslím, že má potenciál hrát NHL. Taky jsem si ale všiml, že ho začalo sbírat několik dalších lidí. Některé ceny jsou úplně nesmyslné, především jeden člověk za jeho karty dává rakety, takže mi dost karet chybí.DaveBrownsound píše: Reknete mi nekdo, kde se vzal ten hype kolem Rouska? Vsiml jsem si, ze ho sbira nezvykle dost lidi a nevidim na prvni pohled nic zvlastniho (extra statistiky, draft v 1. kole apod.). Nebo je to nahoda a je jen oblibenej?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host