Ahoj všem sběratelům,
konečně se našel trochu prostor, abych se s vámi podělil o breaky boxů a úlovky z nich. Začneme dalším pokračováním retrobreaku, tentokráte 4 boxy ve složení: 97-98 Omega, 97-98 UD Ice, 97-98 Crown Royale a 01-02 Titanium (jeden z boxů byl bratra). Omylem jsem zadal break do října, tak ho řadím správně do prosince. Hodnocení nechám na vás...
Na rozjezd jsem zvolil 97-98 Omegy a nápad to byl znamenitý - za mě za pár korun spousta zábavy
karty dvojiček z All Stars je za mě vynikající nápad a dávám palec nahoru
výňatek z paralel karet - Jason Allison je Blue Ice
nakonec to nejlepší z boxu - karta Bretta Hulla je na živo parádní
dalším boxem v pořadí byl box 97-98 UD Ice - za mě karty nádherné, ale obsahově to bylo zklamání - velká řada duplikátů a často lehce poničená ochranná fólie na kartách
paralel karty společně s inserty
další v pořadí byla jedna z mých srdcovek box 97-98 Crown Royale - řadovky i inserty jsou prostě nádherné - plnění na jména trochu slabší, ale zde panuje spokojenost
paralelky a inserty
nakonec šel box 01-02 Titanium - 6 balíčků v každém boxu jedno memo a možnost mít zajímavý double patch (spousta českých hráčů) a paralelní karty hráčů jako jsou (Hašek, Jágr, Lemieux, Yzerman atd.)
jména na insertech se povedla
2x paralel Premiere date se super jmény
memo - opětovně jména super hvězdy + CZ/SK hráči, co víc si přát
1. strana
2. strana
a na závěr jedna perlička, která zůstala u mě ve vedlejší sbírce - patch variation Irbe + Barasso za Huricanes
Otvíračka byla jako vždy super a byla to návnada na další retro otevíračku. Krásné svátky všem.
retrobreak (část 9) - 4 boxy
Re: retrobreak (část 9) - 4 boxy
super zážitek, moc díky za otvíračku. Hodně štěstí u dalších brejků !!!
Re: retrobreak (část 9) - 4 boxy
Wow, takt toto je moc krásný break, co box, to perla tehdejší doby.
Joe Sakic: 744/948
Milan Hejduk: 953/1268
1998-99 Topps: 459/460
Wantlist: http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... f=45&t=481
Milan Hejduk: 953/1268
1998-99 Topps: 459/460
Wantlist: http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... f=45&t=481