8 boxový case Pocta legendam I. update

Boxy otevřené sběrateli v měsíci prosinci 2020.
Odpovědět
belgi27
Opora
Opora

8 boxový case Pocta legendam I. update

Příspěvek od belgi27 »

Pozdravujem všetkých,
vyskúšal som otvoriť 8 boxový kejs Pocta legendám 1 update, myslím, že výsledok parádny a palec hore pre Sportzoo za výborný produkt a plnenie. Karty na fotkách sú ako som ťahal z boxov:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Výsledkom je komplet set legendary base a legendary base auto, z relic mi chýbajú dva kúsky, z iných toho bude viac. Trošku malá výčitka pri plnení jedného boxu som mal 2x legendary base auto Golonku, ale to sa nemôžem sťažovať :joker2. Ak by ste videli niečo 2x alebo 3x kľudne píšte, komenty vítané.

mapko
Legenda
Legenda

Re: 8 boxový case Pocta legendam I. update

Příspěvek od mapko »

skoda ze sa v case podpisy opakuju

ale inak moc pekne karty

belgi27
Opora
Opora

Příspěvek od belgi27 »

Mapko 4 podpisy sa v celom kejsu opakovali, ale to je pri update aj trochu očakávane.

zbynekf7
Opora
Opora

Příspěvek od zbynekf7 »

Alespoň bude hned co měnit.

To je zlata, až oči přechází *what* *ano*

Ale stejně se mi zase líbí i ta Printing Plate. A doufám, že mě jsi poslal case, v němž bude více toho Dzurilly *mrk*
Sbírky:
OFS Síň slávy HCNT-Cooper 56/56; Rainbow paralel 138/138; Black Authentic Signature White 42/61; PMCH 43/45.

UD Mistrovství světa juniorů do 20 let 1991/1992 česko-anglicky 100/100.

Nabídka:
Textově na fóru, s obrázky na ACC.

Poptávka:
http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=45&t=17013

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Jaro Dragan - na toho si pamatuji, když jsem jako sedmi, možná osmiletý byl na hokeji, poprvé na Košicích, bylo to cca 86, 87:-). Měl helmu jako Hašek, tím mi byl samozřejmě sympatický:-). Měli to k nám tenkrát snad 800, 900 km. A co si pamatuji, tak lidi je u nás moc nemuseli:-). Pamatuji si naši výhru snad 11:8, nebo něco takového.
Ty triple podpisy jsou parádní. Rozbalovali jsme 4 boxy a musím potvrdit, fakt zajímavý produkt. I když některá jména neznám.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

belgi27
Opora
Opora

Příspěvek od belgi27 »

p. Bartko ani mne pred vydaním série mená ako Cernicky, Fako, Starší veľa nehovorili, ale nemohol som ich zažiť ako hráčov a viacerých z nich ani ako trénerov, ale sú to naozaj legendy len v časoch kedy si to nemôžeme pamätať.

K tej otváračke štyroch boxov PL1 update bude niečo z toho aj v ponuke v e-shope?

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

belgi27 píše:p. Bartko ani mne pred vydaním série mená ako Cernicky, Fako, Starší veľa nehovorili, ale nemohol som ich zažiť ako hráčov a viacerých z nich ani ako trénerov, ale sú to naozaj legendy len v časoch kedy si to nemôžeme pamätať.

K tej otváračke štyroch boxov PL1 update bude niečo z toho aj v ponuke v e-shope?
Ano, bude úplně vše. Ale přiznám se, těžko se taková série naceňuje. Teď na to nebyl správný prostor. Ale určitě to hned po novém roce, možná ještě do konce roku, naceníme.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

zbynekf7
Opora
Opora

Příspěvek od zbynekf7 »

pavelbart píše:
belgi27 píše:p. Bartko ani mne pred vydaním série mená ako Cernicky, Fako, Starší veľa nehovorili, ale nemohol som ich zažiť ako hráčov a viacerých z nich ani ako trénerov, ale sú to naozaj legendy len v časoch kedy si to nemôžeme pamätať.

Ano, bude úplně vše. Ale přiznám se, těžko se taková série naceňuje. Teď na to nebyl správný prostor. Ale určitě to hned po novém roce, možná ještě do konce roku, naceníme.
Tak to je milé překvapení *ano* :thumbup:
Sbírky:
OFS Síň slávy HCNT-Cooper 56/56; Rainbow paralel 138/138; Black Authentic Signature White 42/61; PMCH 43/45.

UD Mistrovství světa juniorů do 20 let 1991/1992 česko-anglicky 100/100.

Nabídka:
Textově na fóru, s obrázky na ACC.

Poptávka:
http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=45&t=17013

Odpovědět

Zpět na „Prosinec/December 2020“