19/20 SP Authentic

Boxy otevřené sběrateli v měsíci listopadu 2020.
Odpovědět
Slausek
Opora
Opora

19/20 SP Authentic

Příspěvek od Slausek »

Ahoj,

tak po delší době jsem si udělal radost boxem. Vsadil jsem na SP Authentic, kde mě hrozně láká chytit Elvise na Future Watch Auto Patch a kusovky jdou cenově totálně mimo moje možnosti :lol: Byl jsem si vědom, že jdu do velkého rizika, protože vím, že boxy SP A, můžou být i slušným provarem, ale chtíč zvítězil nad rozumem *lgh*

Obrázek

Z řadovek ukážu jen moje oblíbené brankáře. Ostatně čistý bílý design se mi líbí natolik, že jsem se rozhodl posbírat všechny řadovky brankářů z této série. Takže některé už mám, některé karty se mi hodí do sbírky.

ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek

Další na řadě jsou Updatky.

ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek

Red Limited jsem si prozatím také nechával, měl jsem plány, že sesbírám celý červený set, ale myslím, že tento plán půjde brzy k vodě :D

ObrázekObrázekObrázek

Authentic Moments a také Winners. Myslím, že to je na jeden box slušná úroda.

ObrázekObrázekObrázekObrázek

SP Essentials a Spectrum FX.

ObrázekObrázekObrázek

Mladé pušky.

ObrázekObrázek

A jdeme do finále. Jeden, celkem slušnej podpis.

Obrázek

No a na závěr jedna pecka.

Bohužel to nebyl Elvis FWAP nebo třeba FWA Inscribed.

Inscribed to ale je.

A je to černé.

Snad jen to jméno by mohlo být lepší. Ale zlobit se nemůžu.

Obrázek

Závěrem můžu říct, nebo spíše napsat, že i když Elvis nebo jiná velká pecka nevyšla, tak jsem s boxem spokojen. Díky za pozornost, mějte se a budu se těšit i na vaše hodnocení.

lastik
Legenda
Legenda

Re: 19/20 SP Authentic

Příspěvek od lastik »

Ondro, ikdyž se nekonal žádnej Elvis nebo jak říkáš nějaká vetší pecka, tak si myslím, že hodně v pohodě box. 3 podpisy, sice FWA úplně nevyšlo, ale Gruby a Black Graham /49 to plně vynahradili, navíc ještě Future Icons se Zadinou. Jak jsi sám psal, prostě spokojenost!
*thks*

bellda
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bellda »

Jak už napsal kolega, slušný box který neurazí. Mě by rozhodně potěšil - Barzal, Tavares, Grubauer, Zadina i Dirk Graham. *gc*
LEGENDY DEVADESÁTEK - CURTIS JOSEPH - ČEŠI A SLOVÁCI Obrázek

marvolo
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od marvolo »

Brutal, však si mal tri podpis karty a ešte aj future icons... :)

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maurice Richard »

Vím, že to není to hlavní z boxu, ale za mě parádní karta Lemairea, který celkově, na to jaký to byl dobrý hráč moc karet nemá... No a Dirk Graham je pěkný jméno.....
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

Jenda42
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Jenda42 »

:o *what* jako sběratel SPA můžu říct, že tohle je jeden z nejnašlapanějších boxů co se tady za poslední léta představily! naprostý mazec Graham, to se jen tak z SPA už teď netahá, Grubauer je pecka a jasně FW každý by chtěl jedničku draftu, ale berte to tak, že na jednoho super mladíka, je tam 9 kluků, co se nikdy moc nechytnou. Ale ta Future Icons to je další bomba, co se jen tak nevytahuje. A se Zadinou pro nás české sběratele, to je bonus jako bejk. Jasně Elvis se nekonal, to je škoda, ale otevřít tohle já, skákal bych metr vysoko radostí a to tam není vlastně žádný žralok, které primárně sbírám. Stačí jen srovnat s boxem z 18/19 co se tu prezentoval minulý měsíc, kde byly jen FW AUTO Sikura a SOOTka Leeho z Islanders. Oproti tomuhle je tento box fakt luxusem!!
gratulace!!
Autogramy - 2265 podpisů - 1452 hráčů zapsána polovina sbírky
San Jose Sharks, Repre karty, Kladno, SP Authentic - FW AUTO

ITG International Ice 06/07 - 119 podpisovek
Classics Signatures 12/13 - 225 podpisovek
Future Watch Auto - 221 podpisovek

SJS - 2536 vše k 17.2.2022 / vše k prohlednutí na Absolutu

Odpovědět

Zpět na „Listopad/November 2020“