A je to tady. Dnes se podíváme na box, na který jsem se hrozně těšil. Řadové karty jsou pro mě snad v každém ročníku mimo 2014-15 nejhezčí ze všech sérií.
Artifacts 2019-20. 8 balíčků po čtyřech kartách. 3 garantované hity, min. jedna redemption a další limitované karty.
Očekávání byla vysoká. Chtěl jsem si konečně poprvé v balíčku otevřít nějaký pěkný patch. Co jsem nechtěl, byla dvakrát dual jersey a jedna aurum karta na hitech. Kdyby se na mě přišel podívat Ovechkin, nezlobil bych se.
Asi je zbytečné se dále rozepisovat a jdeme na to hezky pozvolna.
Takže řadové karty. Hodně povedené.
První dvě limitované karty STARS /699
Alespoň dva brankáři, přestože jména v Checklistu slibovala lepší podívanou.
Pak se můžeme podívat na nízko limitovanou paralelní kartu aqua /45
Na téhle kartě bych si také dovedl představit lepší jméno.
Teď si dáme dva ze tří slibovaných hitů.
Nejprve karta, kterou jsem nechtěl. A když už bych jí musel dostat, tak s jménem jiného hráče, ačkoli i tento je jistě pro spoustu fanoušků oblíbenec.
Poté potěšující karta NHL remnants.
Pak si dáme redemption a ještě jednoho nováčka. Oba ze stejného týmu.
Na emerald rookie kartě bude Joel Farabee, což není vůbec špatné.
No a zbývá poslední karta.
Dočkal jsem se nebo nikoli.
Nakonec ano.
Krásná karta s limitací do /25.
Ale ten tým.
Ale ten hráč.
Nic pro mě.
Co k tomu napsat závěrem. Dočkal jsem se. První otevřený patch. Nicméně popořadě. Myslím si, že tenhle box byl naplněný velice dobře. Super karty, celkem slušná jména. Nováčci z Flyers taky dobrý Ale přesto nejsem spokojený. Chtěl jsem si otevřít karty týmů nebo hráčů, který fandím, nebo ke kterým mám blízko. Což Flyers ani Penguins ani zdaleka nejsou. Pozitivní však je, že budu mít v zásobě dobré karty na výměnu.
Artifacts 2019-20
- SteveRogers92
- Legenda
Re: Artifacts 2019-20
Hwrtlík super, mě osobně by tučňák taky nepotěšil .
MVP 14-15 Base set. 9 ze 300
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150
Tu poznámku o těch gólmanech (především o tom vpravo) přejdu tichým opovržením.
Jinak rozhodně fajn box, pokud se povede patch, tak je to určitě super a ani to jméno není nejhorší, i když Pens taky zrovna 2x nemusím. To jen abych netrhal partu.
Jinak rozhodně fajn box, pokud se povede patch, tak je to určitě super a ani to jméno není nejhorší, i když Pens taky zrovna 2x nemusím. To jen abych netrhal partu.
#1 Anže Kopitar 770 karet https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 409688fde0
#2 Jonathan Quick 407 karet https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... a210f62270
#3 LA Kings 3300+ karet
#2 Jonathan Quick 407 karet https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... a210f62270
#3 LA Kings 3300+ karet
DJjandy píše:Tu poznámku o těch gólmanech (především o tom vpravo) přejdu tichým opovržením.
Opovrhovat ani nemusíš, zrovna nedávno jsem přemýšlel, že bych si nějaké karty s brankářem vpravo pořídil, když mi pořád leze do boxů Ale samozřejmě lepšími jmény pro mě na těchto kartách byli myšleni hráči jako Ovechkin, Kucherov nebo Stamkos