Nejaký čas som na toto fórum neprispel, ale kartám zostávam verný a nedá mi nepodeliť sa o to, čo sa mi podarilo tento rok naotvárať. Čo sa týka balíčkov a boxov, je to pre mňa suverénne najúspešnejší rok a niečo podobné by som prial každému zberateľovi.
Štatisticky pritom otváram oveľa menej než v uplynulých rokoch, ale skoro pri každom pokuse som našiel niečo výnimočné.
Začalo sa to ešte niekedy v zime, keď som si z hokej-karty.cz objednal päť balíčkov ITG Millenium. Podpisovky v prvých štyroch balíčkoch za veľa nestáli, ale v piatom na mňa čakal Pavol Demitra.
Doteraz som žiadnu jeho podpisovku nemal a bol skvelý zážitok niečo také vytiahnuť po tom, čo to 20 rokov ležalo v balíčku.

Po niekoľkých týždňoch som si objednal mix balíčkov z rmhokejovekarty.sk, kde na mňa zase vyskočil Hašek Short Print. A aby som nezabudol, od hokej-karty.cz som dostal k niektorej objednávke (neviem presne ktorej) bonusový balíček MVP Global, kde bol Krejčí.
Hovoril som si, že mám akési šťastie na českých hráčov.

V lete som vzal od hokej-karty.cz boxík UD Series 2 15/16. Bol za prijateľnú cenu a šanca na Connora síce bola malá, ale nejaká bola.

Young Guns neboli bohviečo, ale zase tam bola jersey Panarina a Portraits McDavida.

No a potom tam bolo toto, pomer vkladania 1:192:

a toto:
.
.
.
.
.
.
.
.
Pomer vkladania 1:300 a zrovna Connor.

No a naposledy som si nedávno vzal z hokej-karty.cz boxík Topps Premier Plus 1999/2000. Sú to krásne karty a vzal som ho čisto pre radosť a dobrú cenu.
Vôbec som nečakal, že by tam niečo mohlo byť, iba parádne inzerty:

V boxe bola paralelka /250 Bobby Holík:

a tým sa moje šťastie na českých hráčov neskončilo

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tak a to je zatiaľ všetko. Zostáva už len poďakovať tímu hokej-karty.cz za šťastnú ruku, takýto rok sa už asi opakovať nebude a naozaj mám z toho obrovskú radosť.
Fakt to prajem každému