Stature , Mvp a Topps
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Stature , Mvp a Topps
Stature mi padli do oka hned jak jsem viděl první break na Youtube , ty karty jsou fakt nádherný a hrozně bych chtěl ještě pár boxu zkusit , ještě aspoň další dva .MVP 07/ 08 podle mě nejhezčí mvpéčka co kdy vyšly na shopu se po dlouhý době objevil hobby box tak jsem ho hned vzal a Topps Premeir Plus 2000 tam jsou zase super inserty , tak jsem je zkusil , taky moc pěkný karty povrch karet je jako u UD Canvas a ty inserty vypadaj v realu daleko líp než na skenech . -----------------------------------------------------ff by Ladislav Suchy, on Flickr----------f by Ladislav Suchy, on Flickr-----------fffff by Ladislav Suchy, on Flickr-------fff by Ladislav Suchy, on Flickr---------ffff by Ladislav Suchy, on Flickr--------ffffffffff by Ladislav Suchy, on Flickr-----fffffffff by Ladislav Suchy, on Flickr-ffffffff by Ladislav Suchy, on Flickr-fffffff by Ladislav Suchy, on Flickr---ffffff by Ladislav Suchy, on Flickr
Re: Stature , Mvp a Topps
Stature sú fakt krásne. Ani neviem, kde sa ten box dá zohnať už, ale tiež by som do toho rád šiel. Super.
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Sugy, ty starý Topps paráda!
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
A Poehling, ten je úplně všude.....
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.
Myslím, že Stature se moc povedl. Zbytek moc hezký, zase jsem se pokochal !!! Moc díky za brejk !!!
- SteveRogers92
- Legenda
Pěkný Legwand. To je asi HS viď?
MVP 14-15 Base set. 9 ze 300
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150
- DaveBrownsound
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
U tech MVP koukam udelali scripty u novacku a Novotnaka jen tistenou kurzivou, asi nemeli vzorovy podpisy. Vypada to dost divne, to je specifikum tohoto rocniku nebo je to i v jinych?
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
-
- Hvězda
ty stature to je něco fakt krásnýho!!! dík za brejk
byl by ten Modano na prodej?
byl by ten Modano na prodej?
Mike Modano!!!
DaveBrownsound píše:U tech MVP koukam udelali scripty u novacku a Novotnaka jen tistenou kurzivou, asi nemeli vzorovy podpisy. Vypada to dost divne, to je specifikum tohoto rocniku nebo je to i v jinych?
V MVP 19-20 to bylo u hráčů Alexandre Texier a ještě nováčka za Nashville.
- Bianconero
- Legenda
Toppsky a MVPčka luxusní. Taky tento ročník MVP řadím hodně vysoko a taky mám komplet posbíráno. Už jsem pustil pryč hodně setů, protože jsem usoudil, že mi to je tak nějak "k ničemu" a "zabírá to místo". Ale tento jsem si zatím nechal. Hlavně mě ohromně baví ty inserty.
Let them hate. Just make sure they spell your name right.