řadovky jsou oravdu moc pěkný a bez duplikátu a red paralelka, která se letos jmenuje RED LIMITED a je kupodivu bez limitu

tak stěžejní část boxu - garance FW AUTO a druhého podpisu - v mém případě moc pěkný Stall na limitce. FW mohla být lepší, ale beru ji jako startovací kartu do nové sbírky 19-20. a Quinn na FW Spectrum FX Level 3 je pecka, to se vždycky vyplatí takovou to kartu vytáhnout z boxu. Authentic momnets jsou letos fakt moc povedený

a na závěr jsem si nechal Essential inserty a updejty. Je pecka, že nemusím dokupovat edmontonské duo a uštřím tak pěkných pár korun. A ty neštastné updejty, které se letos teda ukázali jako šťastné.

mám teda takový smíšený pocit, že nejlepší karta ( ekonomickým pohledem ) boxu je vlastně z updejtů, ale zase jsem rád, že ji mám. A upřímně nechám si ji jako investici. Cenu snad neztratí a když bych se jednou dostal do úzkých tak mě z nich pomůže Šesťorkin. Zatím to prosím respektujte, na nabídky k prodeji nebudu reagovat.
Umím si ale představit výměnu podpisovky E. Staala ( zamluvený ) nebo těch Red Limitek. Snad je Djandy ještě nemá, hodily by se mě nějaké karty z jeho nabídky na Absolutu.

díky moc za pozornost Jenda