Další baseballový produkt z výroby firmy Topps. Tentokrát jsem otevřel Blaster box z ročníku 2018, kde mě hodně oslovily už samotné řadové karty, spousta krásných insertů a jedna garantovaná Commemorative Patch karta. K zámořské produkci jsem přibral i žhavou českou novinku z produkce firmy OFS a sice Baseball Czech box zaměřený na českou baseballovou reprezentaci.
MLB Break #02 - 2018 Topps Baseball + Baseball Czech
- Bianconero
- Legenda
MLB Break #02 - 2018 Topps Baseball + Baseball Czech
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
- Omerta
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: MLB Break #02 - 2018 Topps Baseball + Baseball Czech
Parádní karty, tohle se povedlo. Memo hezky udělaný, plno insertů a samozřejmě skvělý záběry na kartách.
Škoda jenom tý paralelky Valaika. Každý jiný jméno by asi bylo lepší...
Naše karty vzhledově ok, jelikož ale naši ligu nějak nesleduju, takže kromě Červenky z Orioles mi jména nic neříkají.
Jenom při pohledu na Bokaje, si říkám že i my máme v týmu svého "Thora" (přezdívka nadhazovače Syndergaarda)
Škoda jenom tý paralelky Valaika. Každý jiný jméno by asi bylo lepší...
Naše karty vzhledově ok, jelikož ale naši ligu nějak nesleduju, takže kromě Červenky z Orioles mi jména nic neříkají.
Jenom při pohledu na Bokaje, si říkám že i my máme v týmu svého "Thora" (přezdívka nadhazovače Syndergaarda)
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip
- Bianconero
- Legenda
Re: MLB Break #02 - 2018 Topps Baseball + Baseball Czech
Omerta: Valaiko nebyl úplně super zásah, ale aspoň něco.
Tuhle generaci kluků znám, protože jsem se s nimi potkal několikrát přímo při hře, ale mladší ročníky už taky nepoznávám, byť se jakš takš orientuju.
Boris je bourák, super házeč. Pár let hrál v Německu a má i několik titulů z tamní ligy. Velká opora "šípáků" z Ostravy.
Z Mets jsem měl z těch vlasáčů vždy radši Jacoba deGroma, který už se nechal teda konečně ostříhat. Byť Mets jsou prostě vocasové, New York patří nám pruhovaným - Yankees.
Tuhle generaci kluků znám, protože jsem se s nimi potkal několikrát přímo při hře, ale mladší ročníky už taky nepoznávám, byť se jakš takš orientuju.
Boris je bourák, super házeč. Pár let hrál v Německu a má i několik titulů z tamní ligy. Velká opora "šípáků" z Ostravy.
Z Mets jsem měl z těch vlasáčů vždy radši Jacoba deGroma, který už se nechal teda konečně ostříhat. Byť Mets jsou prostě vocasové, New York patří nám pruhovaným - Yankees.
Let them hate. Just make sure they spell your name right.