Karty zbieram vyše 20 rokov, no až dnes som si prvýkrát zaobstaral box NHL kariet. Tu je:

Tento boxík ma lákal najmä tým malým Stanley cupom (pre netrpezlivých: zrolujte úplne dolu na spodok príspevku). Bol garantovaný na každý box, navyše s portrétom jednej zo 40 osobností. Nebudem tajiť, sníval som o D. Haškovi, ktorý je v checkliste ako posledný. Šanca nebola veľká, to mi bolo jasné, ale poznáte to... chcete to skúsiť.
Boli tam však aj iné mená, ktoré by ma uspokojili - Lemieux, Jágr, Roy, Messier.. .
Schválne: koho z týchto by ste chceli vy?

O tom, kto je na Stanley cupe, som sa dozvedel hneď po otvorení, no nechám si to až na záver.
Vo veľkej krabičke sa vedľa SC nachádzala menšia - plná 24 balíčkov po 6 kariet. Garantovaná bola jedna memorabilia a ix inzertov.
Radovky som nefotil, boli na nich mená, ktoré všetci poznáme. V prípade záujmu ich rád nafotím.
Vyberám to zaujímavejšie, najskôr krajania:

brankári:

bažanti:

He shoots, he scores (vyzbieral som kompletný set, Lindros, Kariya a Roy boli aj dvakrát):

Franchise:

Limitky:

Big Deal:
Tento typ inzertov mám veľmi rád. Pripomína zaujímavé výmeny v rámci NHL, niečo podobné už robilo aj OFS a mohlo by aj SportZoo..

Okej a už ideme do finále.
Spomedzi kariet už ostáva odtajniť iba jednu jedinú - tú garantovanú memorabiliu.
Ako zberateľa Haška (a Sekeru, ale ten tu nemohol byť) by ma najviac potešil nejaký inzertík s Hašanom.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ten sa síce nekonal, ale ani toto nie je na zahodenie
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
Dvojdresovka Sakica s Guerinom môže byť

.
.
Áno, viem, ešte ostáva odtajniť ten Stanley cup
.
.
.
.
.
.
.
.
tu je
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
Steve Shutt
V 100-ročnej histórii NHL jedno z významných mien. Pohár vyhral 5-krát, okrem toho aj Kanadský pohár a raz bol najlepší strelec NHL. Skvelá bilancia. Ale nebudem klamať, dúfal som v niekoho iného.
V každom prípade to bol skvelý zážitok. Mnoho balíčkov, mnoho kariet, minimum duplikátov. Kartičky síce zlepené, ale čo by sme chceli pri skoro 20-ročných balíčkoch

Všetko je voľné.
Ďakujem za pozornosť :00002991