Řadovky jsem nefotil, ale tohle je jejich limitovaná verze bez limitu.

Dále SP Essentials, tam mi radost udělal Boeser, kterého sbírám. Authentic Winners a jednička draftu Jack Hughes, původně jak jsem pomalu odkrýval horní část už jsem myslel, že ho mám na Future Watch tak jsem se trochu opotil, no škoda.

Update karty z UD Series, ty moc rád nemám.

Spectrum FX Bo Horvata, Devan Dubnyk na All-Star Highlights a Young Guns Wernera.

Authentic Moments, ty jsou letos opravdu nádherné a vysbírám si je všechny. Zajímavé je, že jsem tam měl jen brankáře.

Tak a už jdeme na Future Watch - Spectrum Fx Level 1 - Connor Clifton, popravdě jsem ho vůbec neznal, ale 31 zápasů v sestavě Bostonu je pěkná vizitka.

První podepsaná Future Wach je Joachim Blichfeld, loni měl pěknou sezónu ve WHL a na farmě letos taky pěkné statistiky, třeba se chytí, uvidíme.

...
...
...
...
Sign of The Times se sice nepovedla ale
...
...
2009-10 RETRO FUTURE WATCH AUTO
...
...
Nick Suzuki! Z toho mám velkou radost, jedno z nejlepších jmen co jsem tam mohl mít! Když vezmu hodnocení celého boxu, tak jsem spokojený. Karty jsou to krásné a podpisy se také povedly. Přesto všechny karty kromě Authentic Moments a Boesera jsou volné, kdyby měl někdo zájem.