Díky za odezvu, kluci.
elektrikar: Tady se ty fotografie opravdu povedly. Co se týče Signature Moves, mám je rád, protože když je vidím, vybavím si přelom tisíciletí, vybaví se mi vzpomínky na hraní NHLka, hodiny u PC a paření NHL 2000 za Mighty Ducks (první pětka Kariya, Rucchin, Selanne - Tverdovsky, Salei), NHL 2001 a vyhrané Stanley Cupy za Colorado, Philadelphii nebo New Jersey, nebo sbírání karet a super soundtrack v NHL 2002. Teď nevím ve kterém z těch NHLek jsem všem nakopal zadek za Columbus, za ty jsem hrál hrozně rád a nejradši jsem hrál za Ethana Moreaua, kterého jsem si vždycky stáhl z Edmontonu.
deiv14: Přesně, ty paralelky jsou skvělý. Docela bych si něco z toho i rád posbíral, ještě uvidím. Třeba něco vyzobu na Absolutu, pokud se něco objeví. Ty duplikáty byly vtipný, fakt se opakovala úplně stejná jména za sebou. S poškozením souhlasím. Mně irituje už i to špatné seříznutí, jak jsem ukazoval těch pár karet... Fakt David Alfredsson?

Tyjo, to jsem neodchytil ani při opětovném poslechu a stříhání, to jsem teda dobrej jouda.

Každopádně nervozita byla, je to úplně něco jiného, než když točíme s Matějem. Když tam jsme ve dvou nebo třech lidech, tak je to takový fajn pokec s kamarádem. O samotě je to zvláštní. Ale snad si zvyknu a bude to časem lepší. Na Optic se ohromně těším, basketbalové "Platinumky" jsou stejně boží jako ty hokejové.