2017-18 UD Ice Hockey Hobby Box
2017-18 UD Ice Hockey Hobby Box
Včera mi přišel a okamžitě jsem rozbalil svůj první box v životě. Vrátil jsem se po skoro 20 letech ke sbírání a zatím otevřel pár zkušebních balíčků. Nakonec jsem se rozhodl, že to bude 2017-18 UD Ice Hockey Hobby Box. Nemám úplně srovnání, ale řekl bych, že to úplně nedopadlo.....
Mezi řadovými pro mě "no name" hráči se nakonec něco našlo... ICE PREMIERES asi také žádná sláva.... Alespoň Redemption Filipa Chlapíka, která mimochodem přišla za 5 dní dvanáct. Viz. datum expirace Pokud samozřejmě jeho karta časem přijde.
No a v předposledním balíčku konečně něco dorazilo...
Pokud by zde byl vášnivý sběratel Montrealu, nebráním se prodeji pana Beliveaua. Na ty moje obyčejné chudáky, co jsem zatím nasbíral je to až moc pěkná karta
Plus se omlouvám za úpravu fotek, jde mi to zatím asi stejně jako rozbalování...
Mezi řadovými pro mě "no name" hráči se nakonec něco našlo... ICE PREMIERES asi také žádná sláva.... Alespoň Redemption Filipa Chlapíka, která mimochodem přišla za 5 dní dvanáct. Viz. datum expirace Pokud samozřejmě jeho karta časem přijde.
No a v předposledním balíčku konečně něco dorazilo...
Pokud by zde byl vášnivý sběratel Montrealu, nebráním se prodeji pana Beliveaua. Na ty moje obyčejné chudáky, co jsem zatím nasbíral je to až moc pěkná karta
Plus se omlouvám za úpravu fotek, jde mi to zatím asi stejně jako rozbalování...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Re: 2017-18 UD Ice Hockey Hobby Box
Ta redemption je dobrá haluz snad ti karta přijde
Sbírám New York Rangers: 5158 ks k 9. 4. 2023
Most wanted: Nakládal na Fleer Showcase 2016-17
Most wanted: Nakládal na Fleer Showcase 2016-17
-
- Hvězda
příště bude líp! exquisitka slušná, chlapík se podaří a zbytek se holt moc nepovedl...
každopádně dík za brejk
každopádně dík za brejk
Mike Modano!!!
Podobně "nabušený" boxík jsme teď nedávno rozbalili pro ACC Gold uživatele. Karty jsou to nádherné, včetně řadovek, ale to plnění je slaboučké. Kdyby byl Chlapík fyzicky v boxu, hodnotilo by se lépe, ale věřím, že karta přijde. Každopádně, nenech se odradit, teď máš prakticky jistotu, že příští box dopadne lépe
MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10
ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.
U Ajsek je problém v tom, že jsou obsahově postavený na těch Ice Premiers. Proto ty boxy vypadají většinou takový chudý s jednou memo/auto kartou. Zvlášť když na těch premiers nechytneš nějaký lepší level (jméno).
Pardon omluva. Na japonského admirála jsem zapomněl. Ona to taková raketa asi taky není.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- freddy-NJD26
- Legenda
Noo a zrovna DEIV by mel z neho erekci , kdyby ho nemel a vytah hoo
Patrik Eliáš - 1 275ks
Ha a rázem nejlepší karta boxu na světě naštěstí už ho mám, takže tentokrát bez erekce
MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10
ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.
Tyhle Subzero Rookie mají naopak dost slušnou cenu, zrovna Yamamoto se tuhle sezónu pěkně chytl, takže slušná trefa. Beliveau je krásná karta a myslím, že kdyby Chlapík nebyl redemption byl si spokojený. Takhle to na první pohled nevypada, ale za mě pěkný box!
Sběratelem od 10.1. 2018
Jesse Puljujärvi 118x
Brock Boeser 67x
Sign of the Times 18-19 39x
Jesse Puljujärvi 118x
Brock Boeser 67x
Sign of the Times 18-19 39x