Stejně jako minule, nejdříve video a potom obrázky

Nechtěli jsme s Biancem úplně přeskakovat řadovky, ale i tak se nám to dařilo cca 8 min na jeden box

všechny karty budou k zakoupení na http://www.absolutecardcollector.cz

Řadové karty formou kup teď a všechny ostatní karty jdou do aukce, tak aby měl možnost kartu koupit každý.
EDIT: přidán obrázky ... pozdě ale přeci
začnu podle osobní oblíbenosti karet. Takže O-Pee-Chee Update. OPC mám rád, ani ten Update mi nevadí, ale jako hit je to nejslabší. Aspoň u těch základnějších karet.
OPC Update Base
Z 10 nám chybělo asi jedno jméno, některá se opakovala. Vybral jsem 3 pro ukázku.

OPC Marquee Rookies
Opět chybělo jen pár jmen. Bylo jich požehnaně. Kubalík 2x. Zase jen výběr

OPC Retro a Retro RC
Troubu jsme neměli na OPC Update base + byl ještě Duchene Z RC zase výběr, bylo jich více

OPC Blue Border
Vets 1:120 a RC 1:30. Dach asi nej z RC co jsme měli.

OPC Red a Gold Border
Bunnaman 1:240, Heinola 1:307, Zuccarello 1:1230

UD Portraits Rookies
Přejdeme na další časté karty a to Portraits všech nováčků. Opět chybělo jen pár jmen. Byl Kubalík a další lepší jména.

a potom jedn Portraits Gold Foil. Jméno trochu slabší

UD Canvas
teď moje hodně oblíbené, a asi nejem moje, Canvasky. Bylo jich skoro 50. Tak zase výběr

Retired Stars a Program of Excellence
oboje 1:192 ... jména slušný

Clear Cut 1:96
parádní plastové paralelky. Letang je parádní

Exclusives /100
už jich zase nebývá tolik. Mimo RC jsme měli v case 2 kousky.

Young Guns
to největší lákadlo celého produktu. Podařilo se nám složit komplet set všech 50 ks. Z lepších jmen byly 2x Dach, Hayton
Zase výběr. Elvisovi chybí kousek ražby :/

Young Guns Canvas 1:48
Přiznám se, že jsem Shesterkina úplně nezaregistroval, tak jsem netušil, jaký je o něj zájem.

Young Guns Exclusives a Clear Cut
Clear Cut 1:288 a Clear Cut Exclusives jsem ani nevěděl, že jsou. Přijde mi to jako nedodělaná karty, když nemá limit, ale jsou prý dosti "rare". Jméno taky dobrý

Rookie Materials 1:55
Líbí se mi design karet. Povedl se Suziki a Zadina

a teď asi ty Case hity
MVP Colour & Contours Gold /99

Suzuki Shooting Stars 1:360

Lizotte Fluorescence /150 - krásný insert

Fox Rookie Photo Shoot Flashback Materials 1:576

Debrincat Base Image Variations 1:1000

a dvě "1 of 1"

A je to! Budu rád za každé hodnocení. My určitě nejsme zklamaní. Chyběla tomu nějaký super pecka. Měl by to být ten Hayton asi, ale zase máme všechny Young Guns.
Všechny karty končí v pondělí a v úterý v aukcích za pěkné peníze. Můžete se mrknou zde: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 3c96ad7ab8