UD Series 2 19/20 Case - 12 boxů pro ACC + OBRÁZKY

Boxy otevřené sběrateli v měsíci únoru 2020.
Odpovědět
TwentyTwo
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

UD Series 2 19/20 Case - 12 boxů pro ACC + OBRÁZKY

Příspěvek od TwentyTwo »

Ahoj pro Absolute jsme otevřeli náš první case a vyšlo to na nové UD Series 2 19/20, kde se case skládá z 12ti boxů. Celkem 2 304 karet :crazy: Všechny karty půjdou do nabídky na webu. Chceme tak sběratelům nabídnout nové karty, tak aby je nemuseli tahat ze zámoří apod. :) Baseset máme skoro 10x, takže i na doplnění řadovek to je ideální. Doufali jsme v lepší jména na Young Guns, ideálně celý set a i nějaké lepší hity v podobě Canvas, Exclusive, Clear Cut a nebo nějaký z parádních insertů. Pěkné jsou letos i Rookie Materials.

Stejně jako minule, nejdříve video a potom obrázky ;)

Nechtěli jsme s Biancem úplně přeskakovat řadovky, ale i tak se nám to dařilo cca 8 min na jeden box :)

všechny karty budou k zakoupení na http://www.absolutecardcollector.cz ;)

Řadové karty formou kup teď a všechny ostatní karty jdou do aukce, tak aby měl možnost kartu koupit každý.

EDIT: přidán obrázky ... pozdě ale přeci

začnu podle osobní oblíbenosti karet. Takže O-Pee-Chee Update. OPC mám rád, ani ten Update mi nevadí, ale jako hit je to nejslabší. Aspoň u těch základnějších karet.

OPC Update Base
Z 10 nám chybělo asi jedno jméno, některá se opakovala. Vybral jsem 3 pro ukázku.

Obrázek Obrázek Obrázek

OPC Marquee Rookies
Opět chybělo jen pár jmen. Bylo jich požehnaně. Kubalík 2x. Zase jen výběr

Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek

OPC Retro a Retro RC
Troubu jsme neměli na OPC Update base + byl ještě Duchene Z RC zase výběr, bylo jich více

Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek

OPC Blue Border
Vets 1:120 a RC 1:30. Dach asi nej z RC co jsme měli.

Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek

OPC Red a Gold Border
Bunnaman 1:240, Heinola 1:307, Zuccarello 1:1230

Obrázek Obrázek Obrázek

UD Portraits Rookies
Přejdeme na další časté karty a to Portraits všech nováčků. Opět chybělo jen pár jmen. Byl Kubalík a další lepší jména.

Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek

a potom jedn Portraits Gold Foil. Jméno trochu slabší

Obrázek

UD Canvas
teď moje hodně oblíbené, a asi nejem moje, Canvasky. Bylo jich skoro 50. Tak zase výběr

Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek

Retired Stars a Program of Excellence
oboje 1:192 ... jména slušný

Obrázek Obrázek Obrázek

Clear Cut 1:96
parádní plastové paralelky. Letang je parádní

Obrázek Obrázek Obrázek

Exclusives /100
už jich zase nebývá tolik. Mimo RC jsme měli v case 2 kousky.

Obrázek Obrázek

Young Guns
to největší lákadlo celého produktu. Podařilo se nám složit komplet set všech 50 ks. Z lepších jmen byly 2x Dach, Hayton
Zase výběr. Elvisovi chybí kousek ražby :/

Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek

Young Guns Canvas 1:48
Přiznám se, že jsem Shesterkina úplně nezaregistroval, tak jsem netušil, jaký je o něj zájem.

Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
Obrázek

Young Guns Exclusives a Clear Cut
Clear Cut 1:288 a Clear Cut Exclusives jsem ani nevěděl, že jsou. Přijde mi to jako nedodělaná karty, když nemá limit, ale jsou prý dosti "rare". Jméno taky dobrý

Obrázek Obrázek Obrázek

Rookie Materials 1:55
Líbí se mi design karet. Povedl se Suziki a Zadina

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

a teď asi ty Case hity

MVP Colour & Contours Gold /99
Obrázek

Suzuki Shooting Stars 1:360
Obrázek

Lizotte Fluorescence /150 - krásný insert
Obrázek

Fox Rookie Photo Shoot Flashback Materials 1:576
Obrázek

Debrincat Base Image Variations 1:1000
Obrázek

a dvě "1 of 1"

Obrázek Obrázek

A je to! Budu rád za každé hodnocení. My určitě nejsme zklamaní. Chyběla tomu nějaký super pecka. Měl by to být ten Hayton asi, ale zase máme všechny Young Guns.

Všechny karty končí v pondělí a v úterý v aukcích za pěkné peníze. Můžete se mrknou zde: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 3c96ad7ab8
Naposledy upravil(a) TwentyTwo dne pát 28. úno 2020 20:48:57, celkem upraveno 1 x.

TwentyTwo
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: UD Series 2 19/20 Case - 12 boxů pro ACC + OBRÁZKY

Příspěvek od TwentyTwo »

Přidány obrázky - věřím, že 1 hodina a 45 minut už není pro každého, tak můžete mrknout na obsah celého case

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Od tý doby co jsou UD series na E-packu to plnění nestojí za nic , dvě stovkový paralelky na case ? to je pěknej hnuj . Dřív byla jedna / 100 na box a myslim dvě / 10 HG na case jestli se nepletu a navíc ve druhý sérii vždycky krásný patch karty - paralelky k těm jsy kartám co tam bývaly taky snad jedna - dvě na kejs .
YG jste měly super jména , Canvas jsou hezký karty , ale ty paralelky jsou pěkně sesekaný *nevim*
Obrázek

peldap
Veterán
Veterán

Příspěvek od peldap »

myslím, že case v podstatě na pohodu, jak už bylo napsáno, chtělo to ještě nějakou třešničku.
Jen bych se chtěl zeptat, jak poznám tyto karty "Base Image Variations 1:1000" , předem děkuji za info.
Jinak gratulka!!!!

DaveBrownsound
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveBrownsound »

Mozna to patri jinam, kdyztak presunte, ale jak je to s temi 1/1 kartami starsich UD? Vysly i inserty vcetne YG nebo jen base, co update karty apod. Dekuju
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Obrázek
Wantlist | Tradelist

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

SugarRay píše:Od tý doby co jsou UD series na E-packu to plnění nestojí za nic , dvě stovkový paralelky na case ? to je pěknej hnuj . Dřív byla jedna / 100 na box a myslim dvě / 10 HG na case jestli se nepletu a navíc ve druhý sérii vždycky krásný patch karty - paralelky k těm jsy kartám co tam bývaly taky snad jedna - dvě na kejs .
YG jste měly super jména , Canvas jsou hezký karty , ale ty paralelky jsou pěkně sesekaný *nevim*
Já na epacku otevřel jediný balíček a měl jsem tam Exclusives Fischera z Arizony... *ano*
Obrázek

deiv14
Legenda
Legenda

Příspěvek od deiv14 »

peldap píše:myslím, že case v podstatě na pohodu, jak už bylo napsáno, chtělo to ještě nějakou třešničku.
Jen bych se chtěl zeptat, jak poznám tyto karty "Base Image Variations 1:1000" , předem děkuji za info.
Jinak gratulka!!!!
Na první pohled nepoznáš, pokud tedy neznáš nazpaměť všechny base karty *rfl* liší se pouze fotkou, takže se prostě musí porovnat s klasickou base *ano*
DaveBrownsound píše:Mozna to patri jinam, kdyztak presunte, ale jak je to s temi 1/1 kartami starsich UD? Vysly i inserty vcetne YG nebo jen base, co update karty apod. Dekuju
S největší pravděpodobností vyšel vždy komplet set 1-500 z daného ročníku, tedy base + YG. Inserty ne. Nemáme zatím přesně vysledované rozdělení ročníků, ale vypadá to, že v Series 2 jsou od nějakého 11/12, možná 10/11. V Series 1 byly starší, ale zase nevím od kterého ročníku to začalo. Zajímavé je, že Upper Deck zřejmě karty skutečně vykupoval - na Hobby Insideru psal chvíli po vydání Series 1 jeden sběratel, že od něj přímo UD vykoupili komplet set 1-500 nějakého staršího ročníku, tuším 06/07, a že nevěděl proč a pak to zjistil právě po vydání zmíněných Series 1 :thumbup:
Obrázek

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10

ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.

Odpovědět

Zpět na „Únor/February 2020“