2x Trilogy 19/20, 2x Synergy 19/20 a 2x Chance liga 19/20

Boxy otevřené sběrateli v měsíci lednu 2020.
Odpovědět
TwentyTwo
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

2x Trilogy 19/20, 2x Synergy 19/20 a 2x Chance liga 19/20

Příspěvek od TwentyTwo »

Pro účely Absolutu otevíráme nové produkty. Z HOKEJ-KARTY.cz jsme objednaly celkem 6 boxů, dva od každé série, která za posledních 14 dní vyšla. Postupně jsme rozbalili Trilogy, Chance ligu a Synergy a vše natáčeli. Řekl bych, že i obsah se stupňoval.
V jednom z boxů je asi největší hit, co jsme kdy jako ACC vytáhli *cheer* Tady jsou videa ;)

Trilogy 19/20

Chance liga 19/20

Synergy 19/20

Otevíral jsem já s Bianconerem a a pak jsme si dali sklenku Jim Beam Honey, protože jsem doma nic moc neměl :D
Po čase přidám i fotky obsahu pro ty, kteří nemají čas na videa, což chápu. Jen teď nechci zkazit překvapení ostatním :)

Všechny karty samozřejmě budou k dispozici u nás na webu.

EDIT: Přidán obsah pro ty, co nemají čas na video ;)

Trilogy 19/20 - 2 boxy
řadové karty hodně povedené, ale libí se skoro každý rok. Jsem rád, že jich tam nebylo málo.
Obrázek Obrázek

Rookie Renditions
Nápad dobrý, ale jsou dost náchylné na poškození a dost jich mělo bílé hrany. Vybral jsem jen lepší jména

Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek

Renditions Red 799/
4 ks v paralelní variantě Red, tam se povedly 2 borci z Vegas.

Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek

Renditions Jersey a Auto
Kakko na Jersey je dobrá trefa. Podpis Jonese už tolik ne, ale čas to může změnit.

Obrázek Obrázek

Rookie Premieres
Karty, které se mi líbí asi nejvíc. Hughes je pěkná trefa. Sandin, dejme tomu. Toronto nikdy neurazí.

Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek

Signature Pucks
Doufali jsme v jednu lepší kartu ze dvou boxů. Buď Signature Pucks nebo ještě lépe Crystalized nebo Honorary Swatches. Nakonec to byl puk. Karta pěkná, tým taky. Jméno za mě slabší, ale nic hrozného.

Jako druhá na řadu přišla Chance Liga a to si myslím, že je pro naše sběratele naprostá paráda rozbalovat takovéto boxy za nějakých 8 stovek.

Chance liga 19/20 - 2 boxy
řadové karty pěkné, celá série si drží jednotný styl. Loni bylo možná malinko hezčí, ale nejde každý rok dělat stejné.

Obrázek Obrázek

Sand /29
Povrchová úprava supr, jen bych to asi i barevně odlišil od řadových karet, tak jak je to u OFS. Karet bylo více, tak vyberu 4.

Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek

Leather /9
Povrchová úprava zase supr!

Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek

Masked Men
parádní inserty

Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek

Authentic Signature
pěkné podpisovky. 2 na box a hlavně se nám povedly známé týmy.

Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek

Update podpisy
Byla 2x Jihlava a jejich Den válečných veteránů, což vůbec nevadí. Karty moc hezké. S tím dresem to nemá chybu.

Obrázek Obrázek

Paralelky
Magma a Aqua Drop. U obou šance 1:4 a oba efekty hodně parádní.

Obrázek

Obrázek

Měly jsem jedničkovou a Masked Men do 10 ks. Na lepších kartách jsme měli Vsetín, Jihlavu a Budějky, takže super!

A poslední jdou na řadu Synergy. Tam jsme se báli a dopadlo to, tak jak to dopadlo. Tady bude asi více bloků, protože produkt je hodně různorodý, což zpětně hodnotím hodně pozitivně. Inserty mi trochu přijdou, že graficky některé nepasují k této série, ale budiž.

Synergy 19/20

Red a Red Bounty
rozdíl ve stíratelném kódu na zadní straně. All-Star varianty viz Karlsson se mi líbí.

Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek

Red a Red Bounty RC
žádné top jméno, ale slušný. Nebyl Tier 3.

Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek

Blue
zase jen výběr
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek

Green
Ty už jsou raritnější. Povedli se brankáři.

Obrázek Obrázek Obrázek

Journey
různé varianty (All-Star, Rookie, Home/Away jersey apod.) Děleno podle limitu. Povedl se Pastrňák, Zadina, Hughes, Crosby atd.

Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek

Millennial Impact
Ty mě dvakrát neoslovili, ale talenty Habs jsou fajn.

Obrázek Obrázek

Sensational Seasons
Insert takový slabší, ale jména super.

Obrázek Obrázek Obrázek

Impactful Performers
Insert, který už mi trochu sedí k Synergy. I když bych čekal nějaké lesklé nebo plastové provedení.

Obrázek Obrázek Obrázek

Exceptiona Beginnings
Tento insert už mi k sérii pasuje. Povedla se jedna Orange.

Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek

a teď hlavní hity obou boxů

Star Quest
kde nebyl Checklist, ale Bianco už ho skoro celý dohledal. Karta zajímavá, neřekl bych úplně špatná, ale čekám rozporuplné reakce. Já jsem rád, když má insert nebo paralelka svoji hodnotu. Tato mě ale až tolik nedostala. Jméno dobrý prozatím.

Obrázek

A teď ta největší pecka, která tomu dala korunu. Tak hodnotnou kartu jsme na video ještě nevytáhli. Navíc karta se mi opravdu líbí.

Cale Makar Rookies Autographed 9/10

Obrázek

tady ji máte v celé své kráse.

Obrázek

Prostě paráda. Z aktuálních nováčků je řadím jako toho nejlepšího.
Naposledy upravil(a) TwentyTwo dne pát 31. led 2020 22:53:51, celkem upraveno 2 x.

peldap
Veterán
Veterán

Re: 2x Trilogy 19/20, 2x Synergy 19/20 a 2x Chance liga 19/2

Příspěvek od peldap »

kluci, moc hezká podívaná, díky za ukázku Synergy, viděl jsem je poprvé. Myslím že MAKAR je MEGATREFA!!!!!
Veliká gratulace a díky za videa!!!

elektrikar
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od elektrikar »

Kluci nám vytahali všechny hity *myslim*

trilogy na pohodu
change liga - karty super, jen prostě většina těch jmen mi nic neříká :-(
synergy - tady super trefa Makar, ale bez něj by ten box stál za prd, furt nevím co si o tom produktu myslet, stále mě nechyt
chyběnka
na vymenu
sbírka :
EHLERS

MOST WANTED:
"YEAR OF THE DRAGON" Signature (x/19)
YOTD-12 Pavel Kantor (G) TRI
YOTD-22 Vladimír Svačina TRI
YOTD-24 Ethan Werek TRI

HogoFogo
Opora
Opora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HogoFogo »

Pánové díky za brejk boxíků Chance ligy :thumbup: Myslím, že jste i sami byli překvapeni, co všechno tam může být za prdy a krásný karty *mrk*

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Ten Makar je parádní , Synergy se mi celkově moc líbí , mnohem víc než ty Trilogy .
Obrázek

leebour
Legenda
Legenda

Příspěvek od leebour »

Ako vždy sympatická otváračka chlapci. Makar je petelica, zaujali aj Glass so Schuldtom. Dodatočne som pozrel aj videá s Chance ligy a dávam klobúčik dolu, nádherné radovky už minulý rok boli parádne a tie podpisíky a inzertíky *mrk* mňam. Asi začnem zbierať Trhače Kadaň :D

TwentyTwo
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TwentyTwo »

Děkujeme všem za reakce a za to, že jste si našli čas mrknou na videa. Pro ostatní jsem přidal fotky karet pro přehled ;)
HogoFogo píše:Pánové díky za brejk boxíků Chance ligy :thumbup: Myslím, že jste i sami byli překvapeni, co všechno tam může být za prdy a krásný karty *mrk*
Po dvou Collector's boxech I. série jsme byli moc spokojeni a tak jsme u Chance neváhali :) Ten poměr cena výkon je super!

machrDoma
Nováček
Nováček

Příspěvek od machrDoma »

Moc zajímavé boxíky, úžasný Makar! Pěkně natočená videa *gp*

Mě, jako člověka, co by si rád posbíral oblíbené hráče z Kadaně, když už tam odsud jsem a občas zajdu na hokej, bohužel Chance liga moc nenadchla. Oba brankáři, kteří odchytali dohromady třeba 80 % zápasů, tak na kartách nejsou a nejlepší hráč Jaroslav Kůs také chybí. Ale chápu, že s tolika střídavými starty se v tom člověk ani nevyzná *nevim* Navíc netrefit na podpisu dobrý tým je zázrak, když 60 podpisů ze 70 jsou 4 týmy (JIH, VSE, ČBU, SLA) a půlka týmů nemá žádný. Ale karty jsou to každopádně moc hezké a asi nějaký balíček jen tak pro trochu srandy zkusím :)
Victor Mete , Ryan O'Reilly, Tomáš Plekanec Collector
Go Habs Go!

Odpovědět

Zpět na „Leden/January 2020“