konečně mám trochu času, tak se pochlubím i já svojí Vánoční otvíračkou, původně jsem měl plán koupit 30box Master Case ClearCutek a dát si každý den jeden box, ale za prvé už byly vyprodané a za druhé jsem stihl koupit 6 z 10 karet Cartera Harta na ebayi i na CZ rybníčku za hodně slušné peníze a z těch 4 zbývajících je jedna High Gloss /10, další 1/1 (která už je u jinýho sběratele Harta), Canvaska /25 a Embedded Endorsements /3, takže nic moc šance, tak jsem něco pošetřil na další karty Cartera a koupil tohle

Ještě tam chybí jeden box 2018-19 SP Authentic, který přišel dřív než tyto a zapomněl jsem ho tam dát
Tak pojďme na to....
2018-19 OPC Platinum
Retro - Elli a Kokotka

Rainbow

Violet Pixels - jeden Jandyho cedník

Inserty - myslím, že jména moc lepší být nemohly

Limitky

Podpis - jméno průměr, ale tyhle karty jsou moje nejoblíbenější, takže spokojenost veliká

2018-19 SP Authentic box č.1
Red, Spectrum FX a Update - Redky super sestavička

RY Milestones, Draft Day a Authentic Moments

Future Watch Auto - jména sice nic moc, ale pro našince dobrý a navíc Inscribed

2018-19 SP Authentic box č.2
Red, Spectrum FX a Update

RY Milestones, Draft Day a Authentic Moments

Future Watch a Future Watch Auto - nooo k tomu bych se asi nechtěl ani vyjadřovat

2018-19 Ultimate Collection box č.1

2018-19 Ultimate Collection box č.2

2018-19 Ultimate Collection box č.3

Tak a to je vše, teď si určitě říkáte, ty vole, za takový prachy je to teda pěknej Prosser

3.místo - asi nejlepší nováček tohoto ročníku, kterého chcete chytnout. Navíc na mé hodně oblíbené kartě, protože jsou fakt krásný naživo!! Vytažen z 3.boxu Ultimate

Bohužel ty bílé tečky pod Showcase je výrobní vada, ostatní je prach na skeneru.
2. místo - stručně a jasně Flower Power na Base Auto /25. Vytažen z 1.boxu Ultimate

a 1.místo - Legenda obranných řad dvou týmu v NHL
.
.
.
.
.
když, jsem ji kdysi viděl vytáhnout v breaku na CnC, tak se mi strašně líbila a přál jsem si ji taky vytáhnout
.
.
.
.
.
bystřejší pochopili, že 1of1 to teda nebude

.
.
.
.
.
navíc je v tom druhém neobvyklém dresu
.
.
.
.
.
Hard Signed auto hráče, kterého jsem vytáhl poprvé ze svých otvíraček
.
.
.
.
.
vytažen z boxu č.2 SP Authentic
.
.
.
.
.
nosil dres s číslem 4
.
.
.
.
.
dámy a pánové Mr. Bobby Orr za Chicago Blackhawks!!

No nakonec si myslím, že otvíračka byla parádní, co vy na to? Já jsem fakt happy z každého boxu, co jsem měl. I ostatní hity byly super (Trocheck base auto, Guenztel Ult.Access auto, Dal Colle nádhernej kousek patche atd.) Takže super, vidíme se zase u nějaké z dalších otvíraček.
Všem do nového roku, hlavně zdravíčko a spokojenost, to je nejdůležitější, pak samozřejmě hodně štěstí do otvíraček a parádní kousky do sbírek, mějte se nádherně!!