Tato série vyšla, když jsem se vracel ke kartám a objevil tehdy ještě SK fórum. Paradoxem je, že se mi tento ročník původně vůbec nelíbil. Prý jakási mlha přes hráče

Přejdeme k samotné rozbalovačce. Je asi 10 hodin večer, mi se vrátili od Evčiných rodičů a jde se na box. Musel jsem si nachystat Eberleho, jehož to byl RC ročník a dvě karty, které z této série mám.

Očekávání byla taková, že jsem si přál pěkný patch nebo paralelku a ideálně něco do sbírky mně nebo někomu z kluků. Základní Tundru Cogliana s Hemským nebo paraleku Gagnera. Eberle byl jako redemption, takže to už je pasé. Break garantuje 3 memo z toho jednu s více hráči a jednu Autofacts.
řadové karty
Tím, že jsem je asi během 10 min nasázel na web, tak vám je tady hodím všechny

A jdeme na "hity":
Jako graficky nejslabší s celého setu hodnotím subset Stars. Jména byla slušná.

Potom RC. Tam jsem nic nečekal, protože ty top jména byly redemption. Karty pěkné, jména už tolik ne. Ono by stačilo u Devils změnit křestní jméno na Kyle

a byla ještě jedna RC a bohužel to byla ta jedna paralelka na box. Tady bych řekl, že příjmení mluví za vše

Přecházíme na memorabilie:
Jako první dám Tundra Tandems. Karty pěkné (rozhodl jsem se posbírat všechny Tandems i Trios v Jersey variantě), ale dvojice skoro ta nejslabší.

Další dám již zmíněné paralelky Jersey/Jersey a na ni v té době top bek Caps Mike Green. To už potěšilo více.

A jako třetí bohužel nebude Patch, ale i tak to není špatné. Joe Thornton na Frozen Artifacts.

Zbývá ještě podpis. Není to žádná pecka, ale pro našince dobrá trefa. Na Autofacts Michal Neuvirth

To je vše přátelé!
Nebudu vám lhát, hned po rozbalení jsem byl zklamaný. Asi jsem byl rozmlsaný po těch boxech, které jsme rozbalili s klukama. Smutek jsem zahnal tím, že budu sérii sbírat. Nakonec jsem to zúžil na Tundry a celý set v Jersey/Jersey variantě. To je reálný cíl. Navíc base set bych měl v albu a nekoukal bych na něj. Z odstupem času to není taková hrůza, ale nějaká malinko lepší karta by tomu slušela. Ani redemption by to nevytrhla v té době. Byl to Wellwood myslím.
Díky za pozornost a hodně štěstí pří rozbalování!