Milane, ty Yours Truly jsou parádní, nechceš je zkompletovat? Pěkný set o 100 kartách. Spousta lidí bere útokem Private Signings, ale tyhle podpisovky jsou na podobném levelu.

Už sem si stou myšlenkou pohrávalBianconero píše:Milane, ty Yours Truly jsou parádní, nechceš je zkompletovat?
Jo Behind The Bench Autographs by byla pecka. Ale ona ani padnout nemusí. Co sem viděl asi tři videa case, tak byla snad jen v jednom.Stefi píše:Ten poslední box paráda, ale ještě jsem neviděl podepsanou kartu trenéra...
Zenithy jsem otevíral jen jednou, ale trenéra jsem měl. Nevím už koho, protože obratem letěl za Biancemjarosenko píše:Jo Behind The Bench Autographs by byla pecka. Ale ona ani padnout nemusí. Co sem viděl asi tři videa case, tak byla snad jen v jednom.Stefi píše:Ten poslední box paráda, ale ještě jsem neviděl podepsanou kartu trenéra...
To samé Private Signings, Team Logo Die-Cut jersey (super memošky)
A ještě tam mohou být National Treasures RC a Donruss Elite RC podpisy.
Jasně, já omylem vycházel z poslední číslované karty na Panini.com při letmé pohledu. Přímo v Zenitech jich je 64, v Update 11/12 Pinnacle jich je 26, tedy dohromady 90, jak píšeš.Omerta píše:PS: Bianco, nevím jestli byly nějaký dotisky, ale Beckett uvádí "jenom" 90 karet
A dodnes si toho vážím, protože mi pomohl ke kompletaci celého trenérského setu.Stefi píše:
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů