Tak jdeme na obsah, řadovky a základní Marquee Rookie sem s prominutím dávat nebudu, stejně je většina z vás dobře zná, takže začnu inserty Retro, které se mi v tomto ročníku moc líbí:

Connor vždycky potěší. Dále jsem měl jednu Retro RC a rovnou i v paralelní verzi Rainbow:

Není to Pettersson, ale Gaudette hrává a rozhodně to tedy není žádný no name.
Dále boxík obsahoval 3 Rainbow a 2 Marquee Rookie Rainbow paralelky:

Z nelimitovaných paralelek nám zbývá Violet Pixels, které jsou designově hodně povedené, např. oproti dřívějším Traxx:

Stastny potěšil, nevím proč, ale dresy Vegas Golden Knights se mi (nejen) na kartách hrozně líbí.
Teď trošku odbočím od paralelek k insertům. Jako každý rok jsou zde 3 druhy (když pominu Retro) a box obsahuje 3 kousky, mně se povedlo vytáhnout od každého insertu jednu kartu:

Ovi i Orr jsou parádní jména, takže dobré.
A teď koření produktu a tím jsou limitované paralelky:

Tady panuje veliká spokojenost, Tazer na Red Prizm (/199) jde Biancovi do sbírky, takže paráda. Moc jsem si přál Arctic Freeze (/79), protože to jsou pro mě jedny z nejhezčích paralelek vůbec. A Seismic Gold (/50) se rozhodně netahá s každého boxu

Na závěr jsem si nechal jednu garantovanou podpisovku. Když pominu, že jsem jednou vytáhl RC podpis Connora v paralelní verzi (můžete vidět u Matěje ve sbírce na ACC

Vzhledem k tomu, že je aktuálně James Neal hráčem Oilers, karta má pro mě hlubší význam. Navíc tady ještě v dresu Golden Knights, což už jsem komentoval výše. Krásný hard signed podpis to celé podtrhuje. Téměř okamžitě jsem věděl, že si kartu nechám a naštěstí si pro tyto účely vedu malou vedlejší sbírku "Karty z breaků", kam karta krásně zapadne. V opačném případě už bych vymýšlel, jakou formou budu sbírat Jamese Neala

Nejen díky ní pak můžu celý break shledat úspěšným a už teď se těším na nějaký příští, snad nebudu čekat zase do Vánoc. Díky za pozornost a i zde popřeju klidné prožití svátečního volna a vše nejlepší do Nového roku 2020, nechť jsou všechny vaše breaky aspoň tak dobré, jako ten můj.
PS: všechny karty, které jsou v dispozici k výměně či prodeji, naleznete v mé nabídce na portálu Absolute Card Collector.