ZDRAVÍM VŠECHNY,
TENTOKRÁT JSEM SE ROZHODL ZAKOUPIT 2018-19 UD PREMIER, CO SE MĚ TÝKÁ TAK SICE ŽÁDNÁ PETELICE SE NEKONALA, ALE JÁ JSEM S BOXÍKEM VCELKU SPOKOJEN, URČITĚ JSEM MOHL DOPADNOUT HŮŘE, HODNOCENÍ ALE NECHÁM SAMOZŘEJMĚ NA VÁS.
JDEME NA TO:
1) ŘADOVKA ANDERS LEE / 199
2) PREMIER ROOKIE SAM STEEL / 299
3) PREMIERE ROOKIE JERSEY NOAH JUULSEN
4) PREMIER SWATCHES THOMAS CHABOT / 99
5) SIGNATURE CHAMPIONS EVGENY KUZNETSOV / 50
6) PREMIERE ROOKIE PATCH RYAN DONATO / 49
7) ROOKIE AUTO PATCH GOLD JORDAN KYROU / 99
2018-19 UD PREMIER
2018-19 UD PREMIER
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Re: 2018-19 UD PREMIER
Já myslím, že dost slušný box. U nevyhnutelných nováčků se povedly krásné patche a pro mě nej karta rozhodně Kuznetsov se Stanley Cupem, to je nádhera a za takovou kartu bych byl hodně rád, ale to asi proto, že by mi sedla do sbírky každopádně jak říkám, za mě povedený break
MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10
ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.
- Omerta
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Já myslím že docela v pohodě, 2 patche... Kyrou sice v AHL, ale vypadá dle statistik slušně. Donatovi by už konečně mohli koupit dres z Minnesoty..... ale asi dodělávaj zásoby nakoupunejch Bostnonských dresů, protože asi netušili že půjde pryč
Jsy ok, Chabot to je už teď top hráč Sens a Juulsen je slušně vytěžovanej u Habs...
No a vítězem je samozřejmě Mr. White Line...
Jsy ok, Chabot to je už teď top hráč Sens a Juulsen je slušně vytěžovanej u Habs...
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Omerta píše:Já myslím že docela v pohodě, 2 patche... Kyrou sice v AHL, ale vypadá dle statistik slušně. Donatovi by už konečně mohli koupit dres z Minnesoty..... ale asi dodělávaj zásoby nakoupunejch Bostnonských dresů, protože asi netušili že půjde pryč
White line.....
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.
Maurice Richard píše:Omerta píše:Já myslím že docela v pohodě, 2 patche... Kyrou sice v AHL, ale vypadá dle statistik slušně. Donatovi by už konečně mohli koupit dres z Minnesoty..... ale asi dodělávaj zásoby nakoupunejch Bostnonských dresů, protože asi netušili že půjde pryč
White line.....
Či coke-head ?
San Jose Sharks Hertl
Češi
Češi
Rozhodně s tebou souhlasím, patche jsou fakt moc hezký a Kuznetsov je naživo super karta, díky za komentář!!!deiv14 píše:Já myslím, že dost slušný box. U nevyhnutelných nováčků se povedly krásné patche a pro mě nej karta rozhodně Kuznetsov se Stanley Cupem, to je nádhera a za takovou kartu bych byl hodně rád, ale to asi proto, že by mi sedla do sbírky každopádně jak říkám, za mě povedený break
Se vším souhlasím, jak už jsem psal, velmi slušný boxík !!!Omerta píše:Já myslím že docela v pohodě, 2 patche... Kyrou sice v AHL, ale vypadá dle statistik slušně. Donatovi by už konečně mohli koupit dres z Minnesoty..... ale asi dodělávaj zásoby nakoupunejch Bostnonských dresů, protože asi netušili že půjde pryč