Po nějaké době měl admin tým Absolutu sraz. A vzhledem k tomu, že jsem měl narozky, tak se to spojilo i s oslavou.
Kluci pro mě nachystali spoustu překvapení. Od dortu, přes fantastické karty do sbírky až po box
Otevírali jsme novinku Artifacts 2019/20
Base karet bylo 22 kousků. Ty sem dávat nebudu. Plus byla vytažena redemption karta Nashvillu, kde ještě není určené kdo by na ní měl být. Takže tu sem taky dávat nebudu.
A teď k hitům. Pokusím se to dát v nějakém svém pořadí
Sedmé místo: Casey MITTELSTADT Upper Deck Artifacts 19/20 Year One Rookie Sweaters #RS-CM
Paradoxně sem řadím jersey kartu. Jméno není nejhorší, ale z toho co v boxu bylo to vidím opravdu jako nejslabší kartu.
Šesté místo: Brad MARCHAND Upper Deck Artifacts 19/20 Stars Ruby 280/399 #116
Subset Stars a ruby verze. Solidní jméno v solidním týmu.
Páté místo: Carter HART Upper Deck Artifacts 19/20 Stars Ruby 293/399 #129
Opět Subset Stars ve verzi ruby. Tohle je hodně super jméno
Čtvrté místo: Evander KANE Upper Deck Artifacts 19/20 Purple 12/20 #34
Tady asi kdyby bylo lepší jméno, tak by to atakovalo vítěznou pozici. Ale limit super.
Třetí místo: Connor MCDAVID Upper Deck Artifacts 19/20 Stars 490/699 #101
Tady jsem uvažoval o druhém místu. Myslím že Matěj by měl jasno Já ho o fous řadím na třetí příčku. Každopádně super, že se vytáhlo někomu z Adminů něco do sbírky.
Druhé místo: Radek FAKSA Upper Deck Artifacts 19/20 Artifacts Autofacts #A-RF
Podpisovky se netahají z každého boxu Artifacts. Tady se povedlo pro náš region parádní jméno. Velmi solidní podpis.
První místo:Vladimir TARASENKO / Jaden SCHWARTZ / Brayden SCHENN / Ryan O'REILLY Upper Deck Artifacts 19/20 Tundra Teammates Quads 69/99 #T4-STL
Vítězem je tato Quads jersey vítězů Stanley cupu. V limitaci do /99 a hlavně jsou super ty kousky dresu. To se asi taky moc nepodaří aby barva u každého byla jiná.
Celkově box hodnotím lehce nadprůměrně. Nebyla tam žádná šleha co by vyrazila dech. Ale plnění bylo dobré. Určitě jsou mnohem horší boxy.
Všechny hity mám v aukcích na Absolutu. Base karty jsou za pevnou cenu v mé nabídce. Kdyby měl někdo o něco zájem tak jukněte
Narozeninové Artifacts 2019/20
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Narozeninové Artifacts 2019/20
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Narozeninové Artifacts 2019/20
Ta qouad jsy Blues je parádní , a chytit / 20tkovou paralelku v boxu je taky super , plus podpis , hodně slušný .
Re: Narozeninové Artifacts 2019/20
Otvíračku jsem už viděl na YT, protože jsem samozřejmě jako správný fanda ACC odběratel kanálu. Jinak souhlasím s tím, že boxík byl takový lehký nadprůměr, co rozhodně nemohl urazit, škoda jen, že nepadlo něco pro mě do sbírky, jak jsem u vás zvyklý. Tak aspoň, že měl radost Matěj a samozřejmě i ty, když jste si to takhle fajnově užili.
Jo a ještě dodatečně vše nejlepší k narozeninám!
Jo a ještě dodatečně vše nejlepší k narozeninám!
#1 Anže Kopitar 770 karet https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 409688fde0
#2 Jonathan Quick 407 karet https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... a210f62270
#3 LA Kings 3300+ karet
#2 Jonathan Quick 407 karet https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... a210f62270
#3 LA Kings 3300+ karet