Nemusí pršet, stačí když CUPe... to jsem tuším kdysi použil na svůj brejk této plechovky... No a koukám že v našich končinách kape docela slušně
Po RPA jsem si říkal, že bych viděl špatnej brejk inneru? Naštěstí už ten Miro a poté zbytek to napravili a jak zde již padlo, letos jsou ty kapky opravdu velice "dobře" plněný. ( kde jsou ale sakra karty Bruins
).
Mám nakoukanejch desítky kejsbrejků a v každým kejsu jsou min 2 low limit karty. Na patche začali dávat hezký kousky a pouze na (inked materials, nebo jak se to jmenuje) dávaj plachty aby se tam šlo podepsat. To že se to potom rozpije nikoho moc neajímá... no nic.
Co se týká těch "manufaktur", tak mně se na druhou stranu líbí, teda jejich podepsaná verze! To jsou hráči, kteří jsou v Hall of Fame a tohle je ofiko logo HHOF. Ale jelikož se nikde nevyskytuje, tak ho prostě "upletli". Zase taková tragédie to není a ty podepsaný hráči na tom jsou fantastický. O mnoho horší jsou ty RC Class, který jsou zde místo řadovek a bohužel jsou skoro v každým boxu. Takže kdo si libuje v tom, že tam nejsou 2 řadovky, tak omyl, tohle je miísto ní....snad si nemyslíte že nám UD dá něco zadara
Jediný malý pozitivum v tom je, že se daj najít i podepsaný a i paralelky /5 a 1/1.
Celkem si myslím že v pohodě brejk, v jiných letech by tam tohle všechno na 99% nebylo
PS: A Sindy do 5k na LL 10/10 je fakt joke roku