Ahojte zberatelia!
Moja sesternica mi v utorok z USA priniesla 2 hobby boxy UD MVP 2019-20, ktore som si kupil cez internet a nechal poslat na jej domacu americku adresu. Hned v ten vecer som ich aj otvoril, no tento break tu pridavam az teraz, kedze som mal tazkosti s vyprazdenim preplneneho konta na Photobuckete - zistil som, ze tam stanovili limit poctu bezplatne uploadovanych poloziek na chabych 250, a tak som tam uz nemohol pridavat nove fotky.
Kazdy hobby box obsahuje 20 balickov po 8 kariet, celkovo teda 160 kariet. Planujem vyzbierat cely base set, a pokial sa bude dat, tak aj s high-series kartami c. 201-250, ktore maju pomer vkladania 1:2 hobby balickom. Kazda 16. karta v boxe je teda bud base short print SP (c. 201-219), alebo rookie short print SP (c. 220-250). Pozitivne je to v tom, ze ked uz v balicku nenajdete ziadnu lepsiu kartu, daju Vam tam aspon ten short print... Radovky su podla mna opat velmi vydarene. Uz teraz, po tychto 2 boxoch, som na dobrej ceste, aby sa mi podarilo cely base set postupne vyzbierat. Zaujimavostou pre mna bolo to, ze na obale boxu je zobrazeny cesky prospekt Filip Zadina, ktory este toho vela v NHL nenahral, no uz teraz sa s nim rata ako s buducou oporou timu Red Wings.
V tejto uvodnej serii zberatelskej sezony pribudlo hned niekolko noviniek, co sa tyka zaujimavych insertov, ktore nahradili tie starsie.
Minulorocne UD MVP 2018-19 si 100-kartovym insertnym sub-setom 20th Anniversary Silver Script Tribute, jeho die-cut verziou Colors and Contours, a 220-kartovym sub-setom 1998-99 MVP 20th Anniversary Stamped Buybacks, pripomenuli 20. vyrocie vzniku samotnej MVP serie.
Tento rok zase firma UD 100-kartovym sub-setom Stanley Cup Edition 20th Anniversary Silver Script a opat aj jeho die-cut verziou Colors and Contours oslavila 20. vyrocie kariet 1999-00 MVP Stanley Cup Edition.
Pribudli i inserty Laser Shots, Net Crashers, Supernovas a Global Series.
Nadalej su k dispozicii Silver Script paralelky, ako aj pomerne nepopularne Puzzle Backs paralelky. Najst sa daju zase i karty Postseason.
Tak, ako aj minuly rok, kedy som si kupil tiez 2 boxy MVP, aj tentoraz som mal velke stastie na podpisovku zvucneho mena, prakticky jednu z NAJ kariet, ake bolo mozne z tohtorocnych boxov vytiahnut. Mimochodom, minuly rok to bola podpisovka Eeliho Tolvanena. Pripajam link na spominany break: viewtopic.php?f=227&t=15282
A teraz uz samotny break 2 novych tohtorocnych MVP hobby boxov (radovky som nefotil):
rozbalovanie
high series SP (1:2 h) z 1. a 2. boxu
Thornton, Marner, Pacioretty, Kucherov, Zadina
L'Esperance, Hirose, MacEachern, Bastian, Poehling
Kane, Monahan, Ovechkin, Brisebois, Boyle
Fabbro, Balcers, Frederic, Makar, Makar - CL
puzzle backs (1:4 h) a silver scripts (1:3.3 h) z 1. a 2. boxu
Voracek, Chabot, Binnington, Hamilton, Marleau
Atkinson, Weber, Heiskanen, Hamilton, Marleau, Matthews (SP)
Zajac, Backlund, Murray, DeBrincat, Parayko
Zajac, Gostisbehere, Brown, Orpik, Gignac (SP), Middleton (SP)
Stanley Cup Edition 20th Anniversary Silver Script (1:5 h) z 1. a 2. boxu
Scheifele, Backlund, Chabot, Stamkos
O'Reilly, Zibanejad, Tavares, Makar
a to najlepšie z 1. a 2. boxu
Laser Shots (1:12.5 h) - Malkin, Kucherov
Net Crashers (1:17 h) - Tarasenko
Supernovas (1:25 h) - Guentzel
SC Edition Colors & Countours die-cut /249 - Josi
a CASE HIT: Autograph (1:267 h) - Ryan Poehling, E (1:810 h)
American Ryan Poehling, narodeny v state Minnesota (WILD su moj oblubeny tim NHL uz od roku 2002, odkedy NHL sledujem), bol 23. juna 2017 draftovany v 1. kole (ako celkovo 25.) klubom Montreal Canadiens. Svoju premieru v NHL zazil 6. aprila 2019 v zaverecnom zapase svojho timu v sezone, doma proti Torontu Maple Leafs. V tomto zapase strelil 3 goly a nasledne premenil rozhodujuci samostatny najazd v rozstrele, ktorym Montreal zapas vyhral divokym vysledkom 6:5 sn. Je vobec prvym hracom Canadiens od 14. januara 1943, ktory strelil hattrick pri svojom debute. Vtedy sa to podarilo Alexovi Smartovi.
Laser Shots (1:12,5 h) - Malkin, Kucherov
Net Crashers (1:17 h) - Kopitar
SC Edition Colors & Countours die-cut /249 - Zibanejad
a 2 BOX HITY: Laser Shots red parallel (1:50 h) - Stamkos
Cyan Printing Plate (one of one) - Tarasenko
este trochu detailnejsie
Dakujem za Vase pripadne komentare!
COBBY
2x hobby box UD MVP 19-20
Re: 2x hobby box UD MVP 19-20
Moc pěkně zpracovaný brejk a myslím, že ta printing plate je dobrá trefa ... ne každý je musí, ale mě se ty plíšky celkem líbí
-
- Hvězda
Myslím, že jsi dopadl velice dobře. Já takové štěstí neměl.
Také chci udělat set. Chybí mi ještě asi 73 karet a dost jich mám 2x. Kdybys měl zájem, můžeme se spojit a zjistit, jestli by se dala provést nějaká výměna
Také chci udělat set. Chybí mi ještě asi 73 karet a dost jich mám 2x. Kdybys měl zájem, můžeme se spojit a zjistit, jestli by se dala provést nějaká výměna
- Bianconero
- Legenda
Luxus, podepsaný Poehling je asi to nejlepší, co tam jde vytáhnout. Velká gratulace!
Tomuhle produktu jsem podlehl, hrozně mě baví ho otevírat. Mám za sebou hobby, retail i blaster box a nemůžu si letošní MVPčka vynachválit.
Kdyby kdokoliv cokoliv, na Absolute Card Collector je už slušná nabídka řadovek, insertů, paralelek, takže na doplnění setu ideální.
Tomuhle produktu jsem podlehl, hrozně mě baví ho otevírat. Mám za sebou hobby, retail i blaster box a nemůžu si letošní MVPčka vynachválit.
Kdyby kdokoliv cokoliv, na Absolute Card Collector je už slušná nabídka řadovek, insertů, paralelek, takže na doplnění setu ideální.
Let them hate. Just make sure they spell your name right.