2018-19 ULTIMATE COLLECTION
2018-19 ULTIMATE COLLECTION
ZDRAVÍM VŠECHNY, ZASE PO NĚJAKÉM ČASE JEDNA ŽHAVÁ NOVINKA: 2018-19 ULTIMATE COLLECTION-ZDRŽÍM SE VEŠKERÝCH POCITŮ, HODNOCENÍ NECHÁM POUZE NA VÁS, DÍKY ZA POZORNOST.
2) RETRO AU NORM ULLMAN 3) ULTIMATE INTRODUCTION EELI TOLVANEN
4) ULTIMATE INTRODUCTION BLACK / 25 ANTHONY CIRELLI 5) ROOKIE AUTO PATCH / 99 DENNIS CHOLOVSKI
1) ULTIMATE ROOKIES /399 MAXIME COMTOIS2) RETRO AU NORM ULLMAN 3) ULTIMATE INTRODUCTION EELI TOLVANEN
4) ULTIMATE INTRODUCTION BLACK / 25 ANTHONY CIRELLI 5) ROOKIE AUTO PATCH / 99 DENNIS CHOLOVSKI
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Omerta
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2018-19 ULTIMATE COLLECTION
RC mě neberou, to je známá věc, ale ten Cirelli na Blacke verzi je super. Ten už aspoň něco v Tampě odehrál a nevede si vůbec špatně. Navíc tohle jsou nádherný karty (black verze).
Ale já bych i tak spíš upřednostnil Ullmana, parádní podpisovka legendy Detriotu a Toronta
Celkem je box podle mého v pohodě.
Ale já bych i tak spíš upřednostnil Ullmana, parádní podpisovka legendy Detriotu a Toronta
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip
Za mě rozhodně slušný box, dvě nadprůměrné podpisovky a jeden fakt nízký limit, to je dost fajn!
Buď svůj.
pět karet na box je taky úspěch, garantovány jsou 4 karty
-
- Hvězda
tak tak, Ullman pro mě vítěz brejku
Jj, parádní Ultimatky! Pět karet, zajímavý RC, rap určitě není v každým boxe a ty retro legends podpisovky taky moc často nebývají. Ullman skvělý jméno z dob original six éry.
plně souhlasím, ty Introduction jsou nádherný karty, Black verze úžasná. Samozřejmě Ullman paráda, díky !!!Omerta píše:RC mě neberou, to je známá věc, ale ten Cirelli na Blacke verzi je super. Ten už aspoň něco v Tampě odehrál a nevede si vůbec špatně. Navíc tohle jsou nádherný karty (black verze).
trocha opozice, viděl jsem i spoustu daleko lepších boxů !!!radek850 píše:Za mě rozhodně slušný box, dvě nadprůměrné podpisovky a jeden fakt nízký limit, to je dost fajn!